На 13 юли в 05:49ч настъпва новолуние и почти едновременно

...
На 13 юли в 05:49ч настъпва новолуние и почти едновременно
Коментари Харесай

Новолунието и слънчевото затъмнение с кармична природа

На 13 юли в 05:49ч настава новолуние и съвсем по едно и също време с него отчасти слънчево затъмнение в символ Рак. Затъмнението няма да е цялостно, по тази причина мрачевина денем няма да настъпи. То няма да е очевидно от България, а ще се следи в Австралия, остров Тасмания и някои елементи на Антарктида.

Новолунието и затъмнението вършат съпротива с Плутон и Лилит (активира се оста Рак-Козирог). Те имат кармична природа. В този ден ще има доста кармични срещи: доста хора ще срещнат индивида, който е предопределен за тях от горе. Едновременно с това, в небесната сфера се образуват два огромни тригона. Новолунието и затъмнението в Рак образуват огромен воден тригон с Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби. Освен това Уран в Телец, Венера в Дева и Сатурн в Козирог образуват различен огромен земен тригон. Тези доста удобни планетни аспекти понижават ненапълно напрежението, хармонизират ситуацията и дават вяра за позитивни промени, за вътрешна и външна промяна. От всички тези планетни събития на куп, силата на деня ще е доста мощна. Подходящо е за осъществяване на всички ритуали, които се извършват по време на новолуние и работа с стремежи. Желанията могат да се отнасят до любовта, работата, бизнеса, парите, недвижимите парцели и всичко, което желаете да привлечете в живота си, нещо, което да започнете, да се развива или да премине на по-високо равнище. Вашите стремежи не би трябвало да опонират на ползите на други хора, в противоположен случай няма да се осъществен. Например, в случай че си търсите работа, не искайте съответна позиция, а искайте това, което е най-хубавото за вас. Тогава Вселената ще откликне на фантазиите ви и ще ви сервира най-подходящото.

Трябва да се помни, че в дните на затъмнение се демонстрират скрити (кармични) проблеми. Затъмнението е интервал на „ небесна проверка”. Взетите в такива дни решения и дейности имат значими последици, по тази причина би трябвало да се внимава. Човек става марионетка в ръцете на ориста или пешка в нечия непозната игра. В предишното хората при такива феномени са се отдавали на пост и молитва, посещавали са храмове и други свети места. Щателно анализирайте своите връзки и контакти и избягвайте непотребните проблеми. Предполага се, че при слънчево затъмнение плътността на времето се понижава, каквото и да значи това.

Затъмненията, изключително слънчевите, дават индикации за значими промени, които наложително би трябвало да настъпят. И за другите хора тези промени може да се окажат повече или по-малко мъчителни, само че за някои измененията няма да бъдат толкоз обилни и ще преминат единствено на вътрешен проект, които няма да са доста забележими.

Влиянието на затъмнението ще се отрази на всички знаци на Зодиака, само че най-много ще го усетят представителите на съществените знаци: Овен, Рак, Везни, Козирог, а също и тези със Слънце, Луна, Асцендент или персоналните планети ситуирани в 15-25 градуса в тези знаци в рождената карта. Подсъзнателните страхове могат да се повдигнат на повърхността и да причинят безпокойствие и неустановеност за бъдещето. При едни ще настъпи рецесия в връзките, при други ще настъпят други събития с нескончаем темперамент.

От позиция на астрологията слънчевите затъмнения съставляват довеждане докрай на един цикъл и започване на нов, слагат програмата на нов цикъл на публично и личностно развиване. По време на затъмнението се освобождава голямо количество сила, само че по какъв начин ще се употребява, зависи от самостоятелните и персоналните старания на индивида. Съответно, резултатите могат да бъдат както позитивни, по този начин и негативни.

За хората от сферата на изкуството и креативните специалности слънчевото затъмнение може да донесе удобно въздействие, обещавайки интервал от нови благоприятни условия, ентусиазъм и откриване на гении.
Слънчевите затъмнения основават условия за ново начало, откриват нови благоприятни условия. Слънцето ни подарява с интензивност и ни дава сили. При прочувствено нестабилните хора в този интервал се изострят пристъпите на експанзия и психическите разстройства, стават непредсказуеми в държанието, конфликтните обстановки зачестяват.

Близко до затъмненията (но може и месеци след това) се случват разнообразни катаклизми и произшествия. Непредсказуеми промени във времето. Съществува действителна заплаха в околните месеци от случай в нуклеарен обект, в електроцентрала или в проучвателен център, с освобождението на смъртоносни субстанции в околната среда. Вероятност от огромни детонации и огромни произшествия. Слънчевото затъмнение може да докара до огромни опустошения от цунами и наводнения, проблеми могат да зародят във всички страни, където хората живеят край морето или океана. Знаем какво се случи към този момент в Япония преди седмица. Събитието се случва във воден знак, тъй че множеството от естествените бедствия ще бъдат свързани с водата под формата на наводнения или суши. Затова годината може да се окаже неплодородна. Последствията от затъмнението ще стартират скоро след слънчевото затъмнение.

Добре е през днешния ден да не се заемате с нищо значимо и значимо, да прекарате деня в спокойна конюнктура. Не започвайте никакви значими каузи, не вземайте значими решения, които може да повлияят върху хода на живота ви. По време на затъмнението хората могат да имат главоболие, промени в кръвното налягане, обостряне на хронични болести, болки в сърдечната област. Нараства процентът на смъртността. Препоръчва се да има самоограничение от месо, секс и алкохол. Подходящо време за медитация и обмисляне на бъдещето. Когато медитирате е добре да употребявате камъните на зодиакалния знак Рак: перли, лунен камък и всички камъни, които са бели.

Събитията, които ще донесе това затъмнение, могат да се случат освен през юли, само че и няколко месеца преди и няколко месеца след затъмнението. Така че, наблюдавайте всичко, което ще ви се случи през идващите месеци и не се опасявайте от идните промени! Вятърът на смяната може да започва нещо в действителност належащо за вас!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР