На 13-ти септември приключиха квалификациите на екстремното бягане Red Bull

...
На 13-ти септември приключиха квалификациите на екстремното бягане Red Bull
Коментари Харесай

Най-бързите и смели мъже и жени ще се състезават в бягане по Морените тази събота

На 13-ти септември завършиха квалификациите на рисковото тичане Red Bull Moreni Chalenge. От 80 участника, пробягали трасето сред 3-ти август и 13-ти септември, единствено най-бързите 25 мъже и 15 дами се класираха за финала тази събота (19-и септември) от 11:00ч.

Сред най-хубавите времена попаднаха тези на Петър Иванов (5:18мин), Андрей Гридин (5:33мин), Вихрен Костадинов (6:03мин), а миналогодишният победител Александър Спасов се класира с 8-мо време и 6:42 мин.

При дамите най-бързи са Кристина Иванова (8:58мин), Силвия Младенова (9:12мин) и Eлена Димитрова (9:59мин).

Шампионите в Red Bull Moreni Challenge 2020 ще имат опцията да вземат участие в най-стръмното и рисково uphill тичане през 2021 година - Red Bull 400 в Словения.

Партньорите на събитието Basecamp Shop ще се погрижат най-бързите мъж и жена да бъдат уместно екипирани с маратонки за планинско тичане Scarpa, а Pulse Fitness and Spa дават безвъзмездни карти за фитнес за всички на почетната стълбичка, с цел да не губят форма през цялата година.

За трета поредна година водещ на събитието ще бъде Деян Славчев - Део.

Екстремната група фотографи, видеографи и дрон водачи от KAMAK Films ще се погрижат феновете да получат подробна картина от протичащото се на хилядолените камъни.

Събитието ще има live отразяване на страницата във и Instagram профила.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР