На 12 ноември тази година трябва официално да заработи стрийминг

...
На 12 ноември тази година трябва официално да заработи стрийминг
Коментари Харесай

Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

На 12 ноември тази година би трябвало публично да проработи стрийминг платформата Disney+ . Съвсем естествено тя ще се окаже и най-голямата конкуренция на Netflix, които досега преобладават в стрийминг услугите.

Колко милиона са похарчили Disney+ за сериала от " Междузвездни войни "

Сериалът от вселената на " Междузвездни войни " дава сериозна поръчка

Съдържанието на Disney+ ще бъде много богато откъм към този момент излезли продукции, само че се приготвят и доста нови. Една от тях е The Mandalorian - сериалът от вселената на " Междузвездни войни ".

На тазгодишният Comic-Con в Сан Диего президентът на Marvel Studios Кевин Файги удостовери публично, че се приготвят пет сериала със супергерои. И всички те ще бъдат предопределени за Disney+. Ето кои са и какво знаем за тях до този миг.

The Falcon and The Winter Soldier

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 5:48 PDT

Това беше един от първите сериали, за които се говореше, че ще бъдат основани. В него ще забележим какви ги правят Бъки Барнс (Зимният войник) и Сам Уилсън (Сокола) след събитията в " Отмъстителите: Краят ".

Ще бъде доста забавно, тъй като от един от двамата (ако не и от двамата) се чака да наследи Капитан Америка. Знаем и кой ще бъде главният изверг в сериала. Това ще бъде добре познатият ни Земо (Даниел Брюл), който ги надроби едни в " Първият отмъстител: Войната на героите " (2016 г.)

Очакваме The Falcon and The Winter Soldier през есента на 2020 година

WandaVision

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:01 PDT

В този сериал основни настоящи лица ще бъдат Уанда (Елизабет Олсен) и Вижън (Пол Бетъни). В " Отмъстителите: Война до безкрайност " видяхме, че двамата имат връзка, само че в края на кино лентата Вижън беше погубен от Танос.

Този факт повдига много въпросителни към това по какъв начин ще забележим Вижън още веднъж в деяние, само че сме сигурни, че Marvel са го измислили. Това, което разбрахме от Comic-Con в Сан Диего, е, че действието в WandaVision ще се развива директно по-късно в " Отмъстителите: Краят ".

Другото, което знаем, е, че сериалът ще бъде привързан с втория филм за Доктор Стрейндж - Doctor Strange in the Multiverse of Madness, чиято премиера ще бъде на 7 май 2021 година

Очакваме WandaVision напролет на 2021 година

Loki

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:05 PDT

Локи ни е доста приветлив, тъй като непрекъснато се лута сред това да бъде добър и неприятен, което го прави непредвидим. Подобно на Вижън той също беше погубен от Танос в " Отмъстителите: Война до безкрайност ". В " Отмъстителите: Краят " обаче видяхме по какъв начин Тони Старк и Стив Роджърс се върнаха обратно във времето по време на борбата за Ню Йорк, когато Локи беше хванат.

Тогава той съумя да вземе Тасеракта и да се телепортира на незнайно за нас място. Сериала ще ни разкрие какво се случило с Локи след " Отмъстителите: Краят ", а Том Хидълстън още веднъж ще влезе в основната роля.

Очакваме Loki напролет на 2021 година

What If...?

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:14 PDT

Всички сериали на Marvel са извънредно забавни, само че сме изключително привлечени от този. Причината е,че What If...? ще бъде първият анимиран сериал на Marvel. Той е основан на комиксите със същото име и ще ни покаже различни събития на познатите ни от киновселената на Marvel.

Джефри Райт ще озвучава Уату, който ще играе ролята на справочник и повествовател. Супер якото е, че огромна част от героите в анимирания сериал ще бъдат озвучени от актьорите, които ги играят в познатите ни филми.

Сред тях са Майкъл Б. Джордан (Килмонгър), Себастиян Стан (Бъки Барнс), Джош Бролин (Танос), Марк Ръфало (Брус Банър), Самюел Л. Джаксън (Ник Фюри), Майкъл Дъглас (Ханк Пим), Натали Портман (Джейн Фостър), Крис Хемсуърт (Тор) и други.

Очакваме What If...? през лятото на 2021 година

Hawkeye

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Юли 20, 2019 в 6:19 PDT

Не можем да определим Клинт Бартън, прочут като Ястребовото око, като един от най-любимите ни герои, само че сигурно ще гледаме сериала.

И тук дейностите ще се развиват директно след тези в " Отмъстителите: Краят " и Джеръми Ренър ще се завърне в основната роля. Кевин Файги обясни, че сериалът ще наблюдава по какъв начин Клинт образова своето малко протеже - Кейт Бишъп.
 Marvel, Кевин Файги, Comic-Con в Сан Диего и всички продукции, които ще гледаме през идващите две години
Всички филми и сериали на Marvel през идващите две години

Кевин Файги хвърли много бомби на Comic-Con в Сан Диего

В комиксите тя е част от Young Avengers и се подвиза под псевдонима Ястребовото око. Все още не знаем кой ще изиграе Кейт, нито каква ще бъде ролята ѝ в бъдещите филми на Marvel, само че скоро и това ще стане ясно.

Очакваме Hawkeye през есента на 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР