На 11-ти и 12-ти ноември в РИМ-плевен ще се проведевторото

...
На 11-ти и 12-ти ноември в РИМ-плевен ще се проведевторото
Коментари Харесай

Днес откриват второто издание на научната конференция „Плевенски исторически четения“

На 11-ти и 12-ти ноември в РИМ-плевен ще се проведевторото издание на научната конференция „ Плевенски исторически четения “, което се провежда от Регионален исторически музей – Плевен и Исторически факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

Тази година тематиката на научния конгрес ще бъде – „ Революции и еволюции – политически, стопански, софтуерни, културни и обществени измерения на „ напредъка “, с теоретичен началник проф. доктор Пламен Митев.

Целта на конференцията е да даде естрада на млади и одобрени учени, музейни и научни служащи за шерване на наблюдения, разсъждения и проучвания върху политическите, софтуерни, културни и обществени измерения на „ напредъка “ в историческа вероятност.

В конференцията са удостоверили присъединяване си представители на водещи университети, музеи и научни институти, което придава на форума народен темперамент.

Всички отчети от конференцията ще бъдат издадени в независим алманах.

Второто издание на конференция „ Плевенски исторически четения “ ще се организира на 11-ти ноември от 12:30 часаи на 12-ти ноември от 9:00 ч.в постройката на Регионален исторически музей – Плевен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР