На 11 октомври специалният агент на ФБР Джъстин Елър свидетелства

...
На 11 октомври специалният агент на ФБР Джъстин Елър свидетелства
Коментари Харесай

Пол Крег Робъртс: Тръмписткият бунт - фантазията, която не се случи

На 11 октомври специфичният сътрудник на ФБР Джъстин Елър свидетелства по време на тайния развой за скрит план против четирима души, дали клетва във федералния съд. Адвокатът на отбраната попита Елър дали в връзките на пазителите на клетвата, които той прегледа, има някаква индикация, че пазителите на клетва са възнамерявали да щурмуват Капитолия или да спрат узаконяването на откраднатите президентски избори. Той отговори с „ не “ и на двата въпроса.

С други думи, ФБР и федералният прокурор не са имали доказателства в поддръжка на обвиняванията против пазещите клетва, които са били на съд.

Днес това е нещо всекидневно в Америка.

Преди да продължим, дано установим самоличността на Пазителите на клетва. Според медийните курви те са крайнодесни последователи на превъзходството на бялата раса, които са опасност за американската народна власт.

Но в реалност те наподобява са в по-голямата си част военни ветерани, които са се заклели да съблюдават Конституцията на Съединените щати. Тъй като обвинените, положили клетвата са образувани с тази цел, за какво, в случай че са пазители на клетва, биха нарушили клетвата си, като заговорничат против Съединените щати?

Демократите знаят, както и медиите-курви, че Демократическата партия открадна последните президентски избори. Преститутската мантра, че „ няма доказателства за откраднати избори “ е явно погрешна въз основата на твърдите доказателства и представянето им от доста самостоятелни специалисти. Но както споделят преститутите, не е по този начин, не е по този начин.

Хората не знаят, тъй като медиите-курви не са им споделили, че преди узаконяването на гласуването, което трябваше да се организира на 6 януари, несъгласните републиканци са имали опция да показват доказателства, че вотът е бил излъган. Демократите използваха „ протеста “, който проведоха с федерални сътрудници, с цел да попречат на представянето на доказателства за изборни измами.

Това устройваше републиканците-ринота (републиканци единствено по име, от абревиатурата RINO, бел.р.), като водача на републиканците в Сената Мич Макконъл, който, защото самият той беше член на истаблишмънта във Вашингтон, беше по едно и също време заплашен и засегнат от нападението на Тръмп против истаблишмънта във Вашингтон.

Риното Макконъл изигра основна роля в потреблението на проведеното „ въстание “, с цел да разбие узаконяването на вота, преди да могат да бъдат показани доказателства за машинация.

Ако пазителите на клетвата са обединени с Тръмп против истаблишмънта, какъвто е казусът, за какво ще работят, с цел да предотвратят представянето на доказателства, че изборите са били откраднати? Няма смисъл. С други думи, клетвопазителите не са имали претекст за държанието, за което са съдени.

Тъй като обединената партийна власт и нейните медийни курви управляват обясненията, малко американци знаят, че хипотетичната сесия за узаконяване на вота, в чието нарушение са упрекнати пазителите на клетвата, също е била сертификация, с цел да се дефинира дали изборите са били лъжливи. Представянето на доказателства за изборна машинация беше блокирано посредством потребление на прикритието на „ въстанието на Тръмп “.

Едно въстание се нуждае от бунтовници. Демократите нямаше кого да изправят на съд с изключение на федералните сътрудници в Капитолия, които се пробваха да провокират произшествия, до момента в който президентът Тръмп се обърна към митинга пред паметника на Вашингтон на миля или повече от тях. Как можеше да има въстание в Капитолия, когато поддръжниците на Тръмп участваха на протест пред паметника на Вашингтон?

Медиите за курви, несъмнено, в никакъв случай не са задавали този въпрос. Нито пък федералните прокурори, преследващи почтени хора.

Откъде демократите взеха нужните „ бунтовници “?

Те ги получиха от доставчиците на обществени медии, мобилни телефони и имейли, които предадоха на ФБР известия и имейли в обществените медии, които демонстрират кой е участвал на митинга на Тръмп.

Американците, които участваха на митинга, бяха избрани като „ евентуални бунтовници “. Онези, които се филтрираха до Капитолия, станаха „ въстанници “. „ Въстанието на Тръмп “ беше първото невъоръжено въстание в историята.

Според известия в медиите има 600 „ бунтовници на Тръмп “, които излежават присъди в пандиза. Изглежда, че най-лошото закононарушение беше да извършите фотографията си, седнали на стола на Нанси Пелоси, и да я публикувате в обществените медии, явно неинтелигентно нещо, само че надали е индикация за протест.

Някои от затворените бунтовници са се съгласили на молба (за помилване), тъй че демократите употребяват тези „ самопризнания “ като доказателство, че е имало въстание на Тръмп. Но в Америка през днешния ден всевъзможни хора се признават за отговорни, както почтените, по този начин и отговорните.

Причината е, че отбраната е извънредно скъпа и е изпълнена с огромен риск. Малко обвинени имат финансовите средства или толерантността към риска, с цел да се изправят пред съд от правосъдни заседатели. В минали времена правосъдните заседатели защитаваха обвиняемите; през днешния ден правосъдните заседатели се увиват към пръста на прокурорите.

Тези без запаси са подвластни от субсидираните от държавното управление публични бранители. Обществените бранители, които пазят клиентите си, не получават клиенти от системата, защото те губят времето на прокурорите и съдиите в правосъдни процеси, когато системата желае бързо да се позволяват каузи посредством съглашения за признание на виновността. Стимулът на обществените ответници е да насърчат клиентите си да се обвинят.

Убедителният мотив на юристите на отбраната пред техните клиенти е, че в случай че поискате правосъден развой, вие се сблъсквате с тези проблеми, за които вашият юрист не може да направи нищо. Първо създавате проблеми на прокурора, чиято кариера и политически желания зависят от степента на осъждаемост.

Съдебните процеси лишават време, през което прокурорът би могъл да реализира многочислени присъди по съглашения, като по този метод усили всичките си значими присъди. Прокурорът може да отговори на вашия отвод да се оправдаете, като разшири наказателните обвинявания против вас.

Прокурорите имат опцията да наемат хора, които да свидетелстват лъжливо против вас. Ако прокурорът ви желае като добавка към % си на присъди, не мога да ви оказа помощ. Позволете ми да направя молба за вас, която ще ви освободи леко спрямо присъдата, която ще получите, в случай че отидете на съд. Ако оставим настрани вашата непорочност, вие ще отидете в пандиза без значение от това. Единственият въпрос е докога. Мога да съкратя пандиза ви, в случай че ми сътрудничите.

Това е методът, по който работи американското „ правораздаване “. Работи по един и същи метод за богати и небогати. Същото се случи с милиардера Майкъл Милкен, милиардера Леона Хелмсли и сантимилионерката Марта Стюарт.

Всички бяха подправено упрекнати, всички имаха най-хубавите и влиятелни юристи и всички бяха наказани и влязоха в пандиза, Милкен със договорка за признание на виновността, а Хелмсли е със правосъден развой. А техният прокурор, Руди Джулиани, употребява високопоставените им присъди, с цел да стане кмет на Ню Йорк.

Второ, протестирайки за невинността си, създавате проблеми на съдията, чийто правосъден състав към този момент е цялостен и препълнен. Вие вършиме живота на съдията стресиращ, като го карате да има развой, който може да отнеме седмица или повече, до момента в който се натрупа делото му.

Трето, имате съвсем нулев късмет с журита. Съдебни заседатели, формирани от американци с промити мозъци, които считат, че са застрашени от закононарушения, са предразположени, в случай че не са чернокожи, да повярват на прокурора, а в случай че обвиненият е бял, всички чернокожи в журито са предразположени да го осъдят за това, че е расист. Би било забавно да се знае какъв брой бели обвинени са били приети за почтени от черни правосъдни заседатели.

Накратко, правосъдният развой ядосва прокурора, съдията и вашия бранител, който желае да вземе хонорара си и да премине към идващия си хонорар, като ви накара да сътрудничите на системата. Споразуменията са толкоз публикувани, че съгласно Министерството на правораздаването на Съединени американски щати 96% от делата за углавни закононарушения се вземат решение посредством съглашения.

Сделката, която подсъдимият би трябвало да подписа, не би трябвало да има нищо общо с обвиняванията, които са в основата на неговото обвиняване. Той може да бъде упрекнат в А и да признае пред Б. Всичко, от което прокурорът и съдията се нуждаят, с цел да избегнат отнемащ време развой, е самопризнание за нещо.

Преди няколко години прочетох, че множеството хора в пандиза са там по обвинявания, които не са в първичния им обвинителен акт. Те са влезнали в пандиза по съглашения, които осигуряваха по-кратки присъди в подмяна на признание на закононарушения, по които даже не са били упрекнати в първичните обвинявания.

В Съединените щати „ правораздаването “ е оръжие за дисциплиниране и наказване на хора, които не са в крайник с формалните разкази и позиции. Пазителите на клетвата не са в крайник, тъй като сочат ерозията на Конституцията на Съединени американски щати, към момента настоящ, въпреки и доста отслабен документ.

В Съединените щати, Британските острови и Европа проститутките могат да унищожат всеки – даже президент на Съединените щати – като разгласяват неистини за него.

Вижте какво се случи с Тръмп. Вижте какво се случи с Джулиан Асанж. Вижте какво се случи с медицинските учени и лекари, които бяха на страната на хората, вместо на страната на Голямата фармацевтика и нейните маркетингови сътрудници като Фаучи, Байдън, NIH, CDC, FDA.

Днес в западния свят нищо не се основава на истината. Фактите са неуместни за ръководещите елити и са изхвърлени в Дупката в паметта на Джордж Оруел от 1984 година

Неуспехът на американския народ да поправя обстановката на 8 ноември и триумфът, който демократите реализираха в кражбата на следващите избори, ни споделя, че единственото бъдеще, пред което са изправени американците и целият западен свят, е тиранията.

В Америка се преследват единствено патриотите. Избирателите в Пенсилвания, в случай че изборите не са били откраднати, в действителност избраха американски сенатор, който желае да освободи нарушителите от пандиза. Той не желае да освободи почтените незаслужено наказани, а същинските нарушители, които грабят, изнасилват и убиват.

Преди Америка да се изгуби, кой би помислил, че американците ще изберат американски сенатор, който има вяра, че измъчваните са крадци, изнасилвачи и убийци, а не техните жертви.

Някога Содом и Гомор бяха считани за олицетворение на злото, само че не и през днешния ден. Содом и Гомор бледнеят в съпоставяне със злото, което ръководи Запада през днешния ден.

А руснаците към момента разпореждат очаквания на „ договарянията “ с Империята на злото. Как може да оцелее подобен самозалъгващ се народ като руснаците?

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР