На 11 ноември руските въздушно-космически сили (ВКС) са нанесли въздушни

...
На 11 ноември руските въздушно-космически сили (ВКС) са нанесли въздушни
Коментари Харесай

Русия отново удари групировките в Сирия

На 11 ноември съветските въздушно-космически сили (ВКС) са нанесли въздушни удари в провинция Идлиб против цели на противозаконни въоръжени групировки, участващи в обстрела на позиции на сирийските държавни войски. Унищожени са подземните убежища и подготвителните лагери на терористичната формация " Джабхат ан Нусра " (забранена в Руската федерация).

Това заяви в нееля контраадмирал Вадим Кулит, заместник-ръководител на Руския център за помиряване на воюващите страни (ЦПВС) в Сирия, представен от ТАСС.

" На 11 ноември съветските Върховен касационен съд нанесоха въздушни удари в провинция Идлиб по цели на противозаконни въоръжени групировки, участващи в обстрела на позициите на сирийските държавни войски. Бяха унищожени подземни убежища и подготвителни лагери на терористичната формация Джабхат ан Нусра. 34 бойци бяха убити и над 60 бяха ранени ", сподели той.
 Русия удари още веднъж групировки в Сирия
Русия удари още веднъж групировки в Сирия

Засегнати са команден пункт, подземни убежища на бойци и съоръжение

Кулит също по този начин означи, че през последните 24 часа в зоната за деескалация на Идлиб са регистрирани седем офанзиви против позиции на сирийските държавни войски от терористичните групировки Джабхат ан Нусра и Ислямската партия на Туркестан.  В провинция Алепо две офанзиви, в провинция Идлиб - три обстрела, в провинция Латакия - два обстрела.

Припомняме, че

Москва не пропуща и да подлага на критика дейностите на Запада в Сирия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР