На 11 и 13 ноември Касиел Ноа Ашер готви премиера

...
На 11 и 13 ноември Касиел Ноа Ашер готви премиера
Коментари Харесай

Касиел Ноа Ашер сподели подробности за психотрилъра Обещанието

На 11 и 13 ноември Касиел Ноа Ашер готви премиера на “Обещанието “ от Герган Ценов. Психотрилърът „ Обещанието ” е пиеса, в която сюжетът се върти към ликвидиране. Актьорите в тази “игра на ликвидиране “ са Даниел Рашев, прочут на публиката като чудака анестезиолог – Доктор Врабчев от сериала “Откраднат живот “, младите очаквания на българския спектакъл и кино – Даниел Кукушев и Неделин Найденов, и несъмнено Касиел Ноа Ашер, която във всеки собствен нов театър предлага на фена непредвиден фокус към човешката душа.

„ Това е един доста забавен, любопитен, провокативен психотрилър от Герган Ценов. Той прави дебют на международна и българска сцена. Той е диригент. Живее от 20 години в Ню Йорк. В пиесата става въпрос за едно ликвидиране и едно следствие ”, загатна Касиел Ноа Ашер, представена от Nova.

`Касиел

" Вдъхновението идва от работата на белгийски психоаналитик, който работи с деца и се пробва посредством игра и развлечение тези деца да се освободят от мъчителни контузии в предишното си като загуба на непосредствен човек, принуждение ", споделя актрисата.

„ Възприехме този принцип и в действителност се чувствахме като деца, които проверяваме може би нашите персонални скелети в нашите дрешници, през призмата на играта, със самоирония и възприятие за комизъм. Но с вярата, че ще бъдем по-освободени ”, добави Касиел Ноа Ашер.



Авторът на психотрилъра “Обещанието “ – Герган Ценов, живее от 20 години в Съединени американски щати. След като приключва Джулиърд Скул е назначен за основен диригент на New Amsterdam Symphony Orchestra. През 2015 година основава в Ню Йорк, камерен отбор “Ценов “, чиято съществена задача е популяризирането на Българската класическа музика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР