На 10 март, петък, се навършват 60 години от първия

...
На 10 март, петък, се навършват 60 години от първия
Коментари Харесай

Герена става на 60, Левски организира празник

На 10 март, петък, се навършват 60 години от първия мач на „ Герена “. Съперник на „ сините “ на 10.03.1963 година е Спартак (Плевен), а срещата приключва с домашен триумф – 4:0. По този случай от Левски провеждат празник в събота.

" За да отбележим годишнината от формалното разкриване на нашия общ дом, каним всички в събота на следващия „ наследник “ празник. Програмата на събитието в събота - „ Герена “ на 60 “, ще стартира още в 10.00 часа, като пред Сектор „ А “ ще бъде построена специфична зона с храни и питиета. Очакват ви също по този начин понижения в формалния магазин на клуба, особено направена за годишнината картичка, опция за гратис посещаване на музея, а директно преди дуела с „ Ботев “ (Враца) ще се организира и следващото издание на „ Учи с „ Левски “, отдадено на паметните мачове и велики победи на стадион „ Георги Аспарухов “. На самия мач пък всички деца до 14 години и техните придружители, ще могат да влизат гратис в особено самостоятелен блок в Сектор „ В “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР