На 1 юли щеше да навърши 60 години! Годините не

...
На 1 юли щеше да навърши 60 години! Годините не
Коментари Харесай

Разкриха какво е било предсмъртното желание на принцеса Даяна

На 1 юли щеше да навърши 60 години!

Годините не са изтрили загатна за принцесата на Уелс - за доста хора по света тя към момента е най-обичаната фигура на английското кралско семейство. За Даяна се вършат филми и телевизионни излъчвания, а нейният жанр на обличане към момента въодушевява както дизайнерите, по този начин и модата.
 15 неща, с които принцеса Даяна ВЗРИВИ кралското семейство 15 неща, с които принцеса Даяна ВЗРИВИ кралското семейство
На 1 юли принцеса Даяна щеше да навърши 60 години. „ Кралицата на човешките сърца “, както я назоваха, почина в автомобилна к...

Ричард Кей, непосредствен другар до Кралското семейство през 90-те години, разкри забавни обстоятелства за часовете преди гибелта на Даяна.

Журналистът твърди, че се е чул с любимката на цяла Англия по това време Лейди Ди в нощта, малко преди автомобилната злополука, в която хубавицата почина, написа jenata.blitz.bg.

Двамата обсъждали общи тематики, като са говорили и за това, че е минала една година от раздялата на принцесата със брачна половинка ѝ Уилям.

„ Мислех, че всичко е наред, само че тогава разбрах, че Даяна е обезверена ” , споделя 60-годишният публицист. 
 Принц Уилям готви огромен удар за Меган и Хари Принц Уилям готви огромен удар за Меган и Хари
Принц Уилям никoгa нямa дa прocти нa cъпругaтa нa брaт cи - Мeгaн Мaркъл. Тoй e бил ядocaн нa бившaтa aктриca, oщe прeди тя и Хaри дa д...

„ Най-много от всичко на света тя обичаше синовете си – Уилям и Хари. Често споделяше, че децата ѝ липсват и желае да се върне във Англия, с цел да ги прегърне ”, споделя той.

„ Тя доста искаше да стартира изначало и да направи нещо друго, да получи друга позиция от тази, която ѝ даваше кралското семейство ”, приключва Кей.

На 31 август, 1997 година, Даяна умира в автомобилна злополука в Париж. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР