На 1-ви юни 2023 г. от 11:30 ч. в Център

...
На 1-ви юни 2023 г. от 11:30 ч. в Център
Коментари Харесай

Ясни са победителите в „Еко-състезание“ между училища и детски градини в община Левски

На 1-ви юни 2023 година от 11:30 ч. в Център за екологично образование „ Нулеви боклуци “ в постройката на Община Левски се организира публично оповестяване на спечелилите и награждаване на участниците в проведеното от Община Левски и ЕКОПАК България „ Еко-състезание “ сред учебните заведения и детски градини на територията на община Левски. Инициативата се организира в 14 общини в България от март до декември 2023 година под мотото: „ Рециклирай пластмасовите бутилки и железни кенове - Спаси живот! “.



Елеонора Куртева – районен представител на ЕКОПАК България АД – гр. София благодари на участниците, деца, възпитаници и преподаватели за ентусиазма и напъните, които са положили и за техния принос към опазването на околната среда.



Вероника Славова – еколог на Община Левски благодари на участниците от името на общината и посочи, че количеството пластмасови бутилки и кенове, което е събрано в границите на надпреварата е тъкмо толкоз, колкото от един график за събиране на жълти контейнери в общината и че даже да са оповестени разпоредбите и да има класиране, всички са еко-шампиони, а жителите на община Левски могат да се гордеят с обстоятелството, че са отличниците на ЕКОПАК.



Участниците бяха наградени с награди, обезпечени от ЕКОПАК, според оповестените при започване на акцията условия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР