На 08.07.2021 г. реконструираният магазин на BILLA България, разположен на

...
На 08.07.2021 г. реконструираният магазин на BILLA България, разположен на
Коментари Харесай

„BILLA на пазара“ отваря врати за клиентите си в Плевен след реконструкция

На 08.07.2021 година реконструираният магазин на BILLA България, ситуиран на ул. „ Асен Халачев “ 2 в Плевен, ще отвори порти. Откриването на актуализирания обект, публично наименуван по метода, по който е прочут измежду плевенчани - „ BILLA на пазара “, ще зарадва клиентите с атрактивно събитие с доста музика, фотоси като за корица на списание и занимания за децата. Арт работилници, рисунки на разположение, джаги и безвъзмезден захарен памук са част от програмата за дребните посетители, планувана за часовия период 16:00 – 18:30 в четвъртък.

Инвестициите на комерсиалната верига за реконструкцията са на приблизителна обща стойност от 2 500 000 лева, а жителите на града ще разполагат с всички нужни улеснения за извършване на покупки като съвременна и уютна комерсиална зала, практична класификация на близо 11 000 продукта и добре подбрана гама от артикули с трайно ниски цени.
 Клиентите на BILLA България пестят средства с обичаните сезонни плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини Клиентите на BILLA България пестят средства с обичаните сезонни плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини
За седма поредна година при започване на летния сезон BILLA България започва акция, която слага във фокуса на потребителското вниман...

„ В началото на тази година започва огромната ни стратегия за възобновяване на комерсиалните обекти в страната. Магазинът в Плевен е превъзходен образец за осъществяването й, напомняйки за нашата съществена цел - угаждане на най-високите условия на клиентите във връзка с атмосфера, подбор и нововъведения, както и основаване на моменти, които носят наслада в забързаното всекидневие и трансформират извършването на покупки в особено прекарване “, разяснява Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

В „ BILLA на пазара “ клиентите ще открият щандове за прясна риба и месо, където ще бъдат обслужени от експертите на BILLA, а кулинарните фенове ще могат да се възползват и от опцията за смилане на месото на място. Любителите на бирата пък ще намерят в магазина качествено живо питие. Наред с богатия подбор от продукти, изобилието от артикули българско произвеждане, свежите плодове и зеленчуци, отгледани по програмата за надзор на пестицидите „ BILLA Градини “, филиалът ще разполага с четири броя каси на самообслужване, които ще дадат нужното улеснение в най-натоварените дни и съблюдаване на нужните защитни ограничения, наложени от епидемиологичната конюнктура в света.

Специална листовка с промоционални предложения във връзка откриването ще изненада още по-приятно клиентите на комерсиалната верига, които ще имат опция да пестят средства, пазарувайки обичаните си артикули на ниски цени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР