На 04.06., в 07.00. часа сутринта, настъпва Пълнолуние в знака

...
На 04.06., в 07.00. часа сутринта, настъпва Пълнолуние в знака
Коментари Харесай

Пълнолуние в Стрелец: Трудности за подвижните знаци Стрелец, Близнаци, Дева и Риби

На 04.06., в 07.00. часа сутринта, настава Пълнолуние в знака Стрелец. Тогава Луната застава в точна съпротива със Слънцето в Близнаци. Поради тази причина от 03.06 до 04.06. е доста евентуално да имаме спор сред егото и съзнателните ни стремежи (Слънцето) и възприятията и подсъзнателните ни потребности (Луната). Много е значимо да се стараем да не залитнем нито в едната, нито в другата прекаленост, тъй като в случай че допуснем да загубим вътрешния си баланс има риск да се изнервим прекалено, да вземаме неверни решения или да затормозим връзките си с близките.

Възможно е да сме свръх прочувствени и да реагираме преждевременно, като споделяме или вършим неща, за които в следствие да съжаляваме.
Много е значимо да сме деликатни за нещата, за които дава отговор оста Стрелец-Близнаци, а това са точно ученето на нови неща, взимането на изпити, подаването и попълването на документи, правните въпроси, средствата за връзка и превоз, пътуванията в чужбина и контактите с чужденци.

Най-напрегнат ще бъде интервалът към Пълнолунието за преносимите знаци Стрелец, Близнаци, Риби и Дева, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. На тях ще им е много мъчно да се концентрират и заради тази причина е добре да са извънредно деликатни с уговорките, които поемат, както и при общуването им със заобикалящите хора.

Водните знаци Скорпион и Рак ще са мощно ангажирани с публичния си имидж и дълго ще проучват усещането, което оказват на близките.

Въздушните знаци Везни и Водолей не е изключено да се впуснат в нощен живот и занимания. Добре е да внимават с алкохола, храните и напитките, които употребяват, с цел да си навлекат здравословни неразположения в следствие.

Земните знаци Козирог и Телец ще са мощно ангажирани с финансовите си каузи, само че е значимо да внимават да не сключат прибързани покупко-продажби и да не купуват скъпи неща.

Огнените знаци Лъв и Овен е допустимо да получат значими известия, които мощно да ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е доста ясно е значимо да си дадат време за реакция, а да не работят първо сигнално, тъй като съществува риск от недоразумения.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР