На 01.09.2017 год. от 17: 30 ч. в сградата на

...
На 01.09.2017 год. от 17: 30 ч. в сградата на
Коментари Харесай

На 1 септември в ОИЦ Бургас ще обявят с томбола печелившите по проект "Фиеста"

На 01.09.2017 год. от 17: 30 ч. в постройката на Областен информативен център Бургас, на адрес гр. Бургас, ул. " Трапезица " №: 5 ще се организира 2-та лотария по план " ФИЕСТА ", финансиран в границите на стратегия " Интелигентна сила Европа ".

На адрес https://www.burgas.bg/bg/info/eventdetails/1121/28748 са оповестени имената на участниците, присъединили се в енергийните одити осъществени в границите на плана, който вземат участие в томболата.

Ще бъдат предоставени 10 награди, като всеки от първите петима печеливши ще получи опция да размени остарял електродомакински апарат или апарат за отопление/ изстудяване (печка, ледник, пералня, климатик и др.) с нов, от висок енергиен клас (А+, А++, А+++), на стойност до 1000, 00 лева Останалите петима печеливши ще получат по 10 бр. LED крушки.

Всеки от участниците в томболата може да участва и да взе участие в тегленето на късметлиите.

Европейският план " ФИЕСТА " (Интелигентни действия за икономисване на сила в домакинствата), има за цел да подтиква икономичното ползване на сила в семействата, водещо до две съществени изгоди: спестовност на финансови средства и понижаване на нездравословните излъчвания, изхвърляни в околната среда от производството на сила. Проектът се управлява на европейско равнище от Научен парк " АРЕА " от гр. Триест и включва общо 5 механически колегата - по един за всяка страна сътрудник и 14 общински администрации с население над 50,000 души.

Много полени препоръки и информация за икономисване на сила в дома можете да намерите на страницата на плана http://www.fiesta-audit.eu/bg/.

Разгледайте също по този начин и просветителните материали, създадени в границите на плана на интернет адрес:www.youtube.com/watch?v=oQyHTQL6YMc

Или се свържете с нас на адрес ул. " Климент Охридски " 3, Дирекция " Европейски политики и стратегии ", Община Бургас, e- mail: [email protected]; 056 841193 - Ивайло Трендафилов.

* Забележка: Печелившите участници от 1-вата лотария, извършена през 2016 год., не могат да вземат участие във второто изтегляне.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР