На 01.06.2022 в парк Дондукова градина“ зад Регионалния природонаучен музей

...
На 01.06.2022 в парк Дондукова градина“ зад Регионалния природонаучен музей
Коментари Харесай

Регионалният природонаучен музей в Пловдив организира музикален празник за Деня на детето

На 01.06.2022 в парк " Дондукова градина “ зад Регионалния природонаучен музей - Пловдив ще се организира Музикален празник в чест Деня на детето за млади артисти, музиканти и танцьори от образователните заведения и читалищата в Пловдив. Екипът на музея дава опция на деца и младежи на възраст сред 5 и 18 години да изпълнят свои обичани творби, с цел да отбележим дружно Деня на детето - 1юни!

Предвидени са три категории за изява - " Вокално осъществяване “, " Инструментално осъществяване “ и " Танци “. Събитието не е с конкурсен темперамент, всеки искащ да се включи е добре пристигнал, както като реализатор, по този начин и като аудитория! За всяко дете, взело участие в музикалната стратегия, са готови подарък и грамота.

Участниците ще показват своите осъществявания в диапазона от 10:00 до 16:00 навън зад музея. Подробната стратегия на празника ще бъде оповестена на Феуйсбук страницата и на уеб страницата на музея.

Записването на участници се реализира посредством онлайн формуляр, наличен на:

Крайният период за изпращане на формуляр за присъединяване е 24.05.2022 година Екипът на музея ще обезпечи озвучаване, микрофон, преносим компютър и синтезатор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР