Н ай-одобряваният политик във Франция - г-жа Марин Льо Пен,

...
Н ай-одобряваният политик във Франция - г-жа Марин Льо Пен,
Коментари Харесай

Марин лео Пен към Марешки: Воля е алтернативата

Н ай-одобряваният политик във Франция - госпожа Марин Льо Пен, изпрати специфична видео-честитка на водача на ВОЛЯ Веселин Марешки. Днес той чества своя рожден ден.

„ Скъпи Веселин, по време на срещите ни разбрах какъв брой мощно сте обвързван с България. Начело на партия ВОЛЯ Вие водихте, водите и през днешния ден благородна борба –да отбраните при всевъзможни условия ползите на българския народ. Вашите сънародници ще отидат да гласоподават на 4 април, с цел да обновят Народното събрание. Тези избори са изключително значими. В София, както и в Париж, откъдето Ви адресирам това обръщение, на всички места отбраната на суверенитета на нациите е фундаментален залог - против притеснителните отклонения на глобализацията и икономическия и публичен хаос, които те провокират и против които Европейският съюз е беззащитен. Вие, без никакво подозрение, сте най-способни да бъдете сериозна опция за превъзмогване на провокациите, които чакат България. Впрочем аз съм сигурна, че Вашите сънародници ще възобновят и ще засилят тази поддръжка и това доверие, които Ви дадоха на предходните парламентарни избори.

Изпращам на ВОЛЯ пожелания за триумф на 4 април. Възползвам се от случая да Ви пожелая, скъпи Веселин, щастливо посрещане на рождения ден!”, споделя Марин льо Пен в нейната видео-честитка.

Ще напомним, че сега Марин льо Пен е политикът с най-голям рейтинг във Франция и има всички шансове да победи на идните следващата година президентски избори. С Веселин Марешки са сътрудници в европейската партия „ Идентичност и демокрация”, която сплотява редица обединения от цяла Европа. Льо Пен гостува в България към този момент два пъти, с цел да поддържа ВОЛЯ. В същата групировка е и Матео Салвини- водач на „ Лига” – Италия. Патриотичната интернационална организация има солидна група в Европейския парламент.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай - Представи си, че си сама в къщи и дойдат извънземните. Какво ще направиш? - Мусака. На всички им харесва. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПетър Москов във Варна: КОД ще отстрани привилегиите за малцинствата и ще спре демократичните експериментиПутин се имунизира против ковид на 23 март, само че не пожела да направи това публичноНеобходим пробиотик при антибиотично лечениеНека в събота тъкмо в 20:30 ч. изгасим светлините в символ на взаимност с природатаЕкипът на NOVA с извънреден роман от болница „ Света Анна " в СофияКакво следва в сериала описват актрисата Ана Пападопулу и режисьорът Виктор БожиновКандидатът за народен представител разяснява предизборната борба и сюжетите за вотаЗдравословното положение на опозиционера е приемливо, увери обаче Федералната работа за осъществяване на наказаниятаКоментар на Красимир Ципов и Крум ЗарковСпециално изявление с инфекционистта Д-р Трифон ВълковПрисъдата му е намалявана няколко пътиЗа какво се следи?Яница и Момчил получиха втори късмет да потвърдят, че са подготвени за победаПроф. Асен Балтов разяснява трагичните данни за смъртността и имунизирането в БългарияВ 11 часа стартира поклонението в Сатиричния спектакъл " Алеко Константинов ", където тя играе през по-голямата част от живота сиКакво още сподели Байдън на виртуалното съвещание на Европейския съветОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР