Н анси Грифит - отличената с "Грами" певица и авторка

...
Н анси Грифит - отличената с "Грами" певица и авторка
Коментари Харесай

Почина Нанси Грифит, изпяла Love at the Five and Dime

Н анси Грифит - отличената с "Грами " певица и авторка на фолк и кънтри песни, измежду които "Love at the Five and Dime ", е умряла на 68-годишна възраст в Нашвил, Тенеси, оповестяват международните организации, базирайки се на мениджърската й организация "Голд Маунтин Ентъртейнмънт ".

Причината за кончината на изпълнителката не се показва.

I am absolutely stunned to learn that Nanci Griffith has died. One of my heroes and biggest influences. And absolute giant in the world of songwriting. My heart is broken.
— Chris O'Brien (@ChrisOBrienMA)
"Варайъти " напомня, че през 90-те години на предишния век Нанси Грифит на два пъти е диагностицирана с рак, който съумява да пребори.

Грифит е издала 18 албума. Певицата е носителка на редица оценки, измежду които "Грами " за най-хубав актуален фолк албум за "Other Voices, Other Rooms " - сбирка от кавъри на типичен кънтри песни.

Our hearts are heavy today hearing the news that Nanci Griffith has passed. She was a beautiful songwriter and a beacon in the Texas music scene for decades. She appeared on Austin City Limits a remarkable eight times. We'll share a more complete tribute soon.
— Austin City Limits (@acltv)
Нанси Грифит е записвала дуети с реализатори като Емилу Харис, Джон Прайн, Уили Нелсън и други.

Rest in power and peace,. One of our best and most underrated singer-songwriters. Listen to that lovely accent as she speaks at the beginning of the video.
— Silas House (@silasdhouse) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар В Русия има вярване, че в случай че изтървеш вилица по време на хранене, ще ти дойдат посетители. Одеса. Семейство на Изя Рабинович вечеря. Внезапно Изя по… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте историята на певицата и актрисаТрима души са починали, а двама други са ранени при тежък случай край ДрагоманБългария попада в " горещата " зонаОколо среднощ огънят е овладян, само че към момента има тлеещи останки11 души са умряли за последното денонощие, 164 са излекуваниТалибаните към този момент са завладяли 14 столици на провинции в АфганистанСтроителите предизвестяват, че към този момент трети месец АПИ не разпорежда рутинни дейностиВ същото време е записано и огромно стесняване на ледените шапки в Арктика и АнтарктидаВсички тези фрагменти, които към този момент са оповестени, ще бъдат разследваниГорещата вълна се придвижи на северТе са направени по време на антиправителствения митинг на 10 юли 2020 г.Джипът със старозагорска регистрация се преобърналПетков: С какво вземат решение да се занимават в това Народно заседание - с интриги„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото " Суданските управляващи предизвестиха жителите да не се приближават до река НилОт думите на президента стана ясно, че към момента не е решил на кого да връчи третия мандатОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР