Мярка за неотклонение задържане под стража“ бе взета по отношения

...
Мярка за неотклонение задържане под стража“ бе взета по отношения
Коментари Харесай

Съдът в Бургас не пусна чехът Патрик Фурих да се прибере у дома

Мярка за неотклонение „ задържане под стража “ бе взета по връзки на ч ешкия жител Патрик Фурих , кой е упрекнат в незаконно подкрепяне на 35 непознати жители да минават през страната в нарушаване на закона.

Пред Районен съд-Бургас Фурих съобщи, че желае да се прибере вкъщи в Прага , само че настояването му остана неуважено . Самият той е направил цялостни признания за закононарушението и е обяснил механизма на неговото деяние по време на разпитите. 

Според съда тези показания подсказват за стройна организация на територията на Република Чехия, която допуска и добре развъртян канал , който работи на територията на няколко страни и в него вземат участие още доста лица. Поради тази причина бе сметнато, че има заплаха Фурих да извърши друго закононарушение или да се укрие , в случай че бъде определена по-лека мярка за неотклонение. 

За осъщественото закононарушение чешкият жител може да бъде наказан на наказване „ отнемане от независимост “ до шест години и парична санкция в размер сред 5000 и 20 000 лв.

Определението на Районен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР