МВР В българската полиция работят служители, които с цената на силна

...
МВР
В българската полиция работят служители, които с цената на силна
Коментари Харесай

Рашков: В българската полиция работят служители, които пазят ненакърнени духа и идеята за справедливост

 МВР В българската полиция работят чиновници, които с цената на мощна воля, труд и подготвеност пазят ненакърнени духа и концепцията за правдивост, правда и гражданско достолепие. Благодаря ви за упоритостта и силата да служите правилно на страната на положителното. С тези думи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков поздрави чиновниците от системата на българската полиция, които през днешния ден празнуват професионалния си празник.

В дните, изпълнени с компликации и рискови обстановки, се удивлявам на високия професионализъм, безрезервност и мъжество, с които изпълнявате служебните си отговорности, добави в обръщението си към сътрудниците шефът на ГДНП основен комисар Станимир Станев.

На късата гала участваха основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров, ръководителите на основни дирекции в Министерство на вътрешните работи и началниците на отдели на ГДНП. С едноминутно безмълвие и поднасяне на венци бяха почетени починалите при осъществяване на служебните им отговорности служители на реда, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

На 8 ноември означаваме професионалния празник на българската полиция. В православния календар това е денят на св. Архангел Михаил, който въплъщава борбата на силите на положителното за реализиране на ред и правдивост, каквото е и призванието на силите на реда.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР