МВР засилва контрола по пътищата заради предстоящите празници. Екипи на

...
МВР засилва контрола по пътищата заради предстоящите празници. Екипи на
Коментари Харесай

МВР засилва контрола по пътищата

МВР ускорява контрола по пътищата поради идните празници. Екипи на полицията ще има по автомагистралите и главните пътни артерии в страната, съобщи.
От Пътната полиция оповестиха, че се надяват хората да спазят рекомендациите на здравните управляващи и да не пътуват.
Ако това не се случи и трафикът се усили, екипите на Министерство на вътрешните работи ще подкрепят излизането и влизането в огромните градове.
Главен контрольор Николай Крушарски съобщи: „ Това, което чакаме, е жителите да се вслушат и да съблюдават ограниченията, разпоредени от Здравното министерство. Ние сме подготвени да оказваме помощ на придвижването във всички празнични и работни дни до края на годината “.
От Министерство на вътрешните работи ще наблюдават и за нарушавания по пътищата:
 Засилени инспекции на Пътна полиция по празниците Засилени инспекции на Пътна полиция по празниците
През идните почивни и празнични дни Пътна полиция ще ускори контрола за недопускане на ръководството на моторни транспортни средства след у...
„ За нас най-съществен е контрола и опазването на живота и здравето на пасажерите и пътуващите. Затова сме основали организация сътрудниците, с изключение на да подкрепят и управляват придвижването, да наблюдават и за нарушавания, осъществявани от самите водачи “.
От Столична дирекция на вътрешните работи допълниха, че ще има екипи на изходите на София през идващите дни.
„ Традиционно чакаме пътникопотокът да бъде повишен през празничните дни “, съобщи комисар Владислав Павликянов от столичната полиция.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР