Смела жена, която успя да улови ужасяващото физическо насилие, което

...
Смела жена, която успя да улови ужасяващото физическо насилие, което
Коментари Харесай

Моментът на ужасите, жесток побойник приятелка, уловен от кучешка камера, докато тя настоява за прекратяване на сделката

Смела жена, която съумя да улови ужасяващото физическо принуждение, което е претърпяла от ръцете на жестокия си някогашен на кучешка камера, упорства за репресии против „ покупко-продажби за признание на виновността “ за домашно принуждение.

35-годишната Елизабет Шанкс претърпя тригодишна акция на принуждение от страна на нападателния си някогашен Кристофър Форест, като някои от бруталните офанзиви бяха снимани в дома им.

Тя самоуверено показа видео на нападенията, което демонстрира голям брой офанзиви, в това число Форест, който я бие на дивана, откакто насилникът й беше наказан. Сега Шанкс упорства за завършек на домашните насилници, които получават по-леки присъди за предварителни самопризнания за отговорни.

Тя организира акцията си в Холируд - шотландския парламент - където се срещна с други жертви, които поддържат смяна в закона, заяви Daily Record. Те поддържат консервативната шотландска парламентаристка Пам Госал, която внесе законопроект за справяне с домашното принуждение и въвеждане на по-строги присъди.

„ Една...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР