МВР задържа двама от агресорите в Спешния център на Самоков

...
МВР задържа двама от агресорите в Спешния център на Самоков
Коментари Харесай

МВР за задържаните и подробности за нападението в Спешния медицински център на Самоков

МВР задържа двама от агресорите в Спешния център на Самоков и разкри още детайлности

Двама мъже са арестувани за хулигански дейности в Центъра за незабавна помощ в Самоков

Засилено остава полицейското наличие, ситуацията в града е спокойна

Към 19.20 часа нощес в РУ-Самоков постъпил сигнал от фелдшер във Филиала за незабавна здравна помощ в града, че са били нападнати от група хора. Незабавно на място са изпратени полицейски екипи. По първични данни е открито, че към 17.30 часа мъж е бил доведен от неговите близки в тежко здравословно положение. Въпреки напъните на медицинския екип пациентът е умрял. Вследствие на това пред незабавния кабинет се събрала навалица, която разрушила вратата. При опита за разпра докторът бил ударен неколкократно, а апаратурата -  разхвърляна.

Медицинските експерти се затворили в стая за отдих, последвали нови опити за взломяване на порти. С оглед своевременното преодоляване на обстановката и недопускане ескалиране на напрежението са мобилизирани всички сили на РУ-Самоков, придадени са и спомагателни екипи от жандармерията и прилежащи районни ръководства.

Първоначално са арестувани петима участници в случая, като след това в ареста са оставени двама роднини на умрелия мъж, на 30 и 32 години. На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Събраните доказателства са докладвани навреме в прокуратурата, като в границите на днешния ден се чака на двамата мъже да бъдат повдигнати обвинявания. 

Към момента ситуацията в града е спокойна. Полицейското наличие остава засилено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР