МВР ще разследва МВР дали МВР е знаело, че брат

...
МВР ще разследва МВР дали МВР е знаело, че брат
Коментари Харесай

Какво – „Брат Галев“ може би е влязъл мъртъв в България…? Но едни хора се възмущават, че искали да правят смени в службите

МВР ще проверява Министерство на вътрешните работи дали Министерство на вътрешните работи е знаело, че „ брат Галев “ е бил в България…???? Това се случва откакто цяла Дупница знае, че е умрял, че и по кое време и къде ще е погребението, а в следствие „ органите на реда “ са подхванали „ интервенция “ по издирването на тялото, което най-после залавят в катафалка…

„ Как е влезнал в България “ е въпрос номер ДВЕ в дневния ред, съгласно мене, след въпрос номер ЕДНО, а точно: „ по какъв начин е излязъл от България “ преди 11 години? С подточка а.) дали изобщо е излизал тогава? И подточка б.) дали не си е влизал и излизал колкото си желае през тия години?

Но другояче има хора, които се ВЪЗМУЩАВАТ, че на един запис едни хора приказват за това, че би трябвало службите да се изринат и хората там да се сменят с работещи за България. 

Възмущават се и го назовават „ чистка “. Чакайте… президентът, чрез служебните гълъби на мира не създали също чистка? Не постави ли свои хора? Тогава възмутените къде дремаха? В шумата? 

Сега обаче са възмутени. Сигналите за съветско въздействие в службите им бяха малко, та трябваше търсен от Интерпол да се окаже починал в България, влизал/излизал и един длъжностен вътрешен гълъб на мира да съобщи, че то не се знае… можело починал да е влезнал в страната… 

Мхм, тъкмо по този начин е станало, толкоз е бил ангажиран индивидът, че не е имал време да осъзнае, че е починал и по този начин си е влезнал в страната – в бързината. Умрял. Или са го доставили? 

Какво? Не слушам отвращение. Чувам единствено плач поради „ записа “, че желали да сменят хората по службите. Е, не са ли за сменяне? Харесват ли си ви по този начин? 

Аз не знам Рудолф декор Гела какво си е фантазирал, че ще реализира с този запис… или по-скоро поръчителите му какво са си фантазирали (той е явен какво си е фантазирал – ярко бъдеще с обещания му персонален политически план, той е нагаждач и обръщалка), само че това, което реализираха, беше единствено повече благосклонности за хората, които се чуват на тия записи. Не знам какво още би трябвало да се случи, с цел да му светне лампата в главата на средностатистическия диванен родолюбец, че чистенето в службите НЕ е проблем; Шенген и Еврозоната НЕ са проблем; и НЕ еврото му е зложелател. Че оня развъждач на гълъби с вдигнатия пестник не съставлява обединител и че копейката не цели нищо, обвързвано с националната сигурност, а даже НАПРОТИВ. 

Ще попита ли някой някогашния водач на аероплан и сегашен Служебен Гълъбар по какъв начин по този начин неговите служби са изтървали търсен от Интерпол? Някой – нещо? Санкции? Наказания? Не, нали? А, в случай че беше станало малко по-късно или по-рано – по време на постоянно държавно управление, дали нямаше персонално той да ореве ортаклъка: но по какъв начин по този начин, но може ли такова нещо, по какъв начин не ги е позор! 

Това безвремие, което ги е обхванало, би трябвало да спре и службите би трябвало да спрат да са на губернаторката Мутрофана, а да станат на България. Клишетата, които се ръсят като да***онки от устата на Зеления Чорап, улавят прекомерно доста балъци и шарани, които си мислят, че той е обединител и че не е съветски сътрудник. Да не приказваме пък за масата, която усеща, че е съветски сътрудник, и точно ТОВА я радва най-вече. 

Тук нещата би трябвало да се случат макар тях, това е ситуацията. След като не можеш да чакаш помощ от вътрешната страна, ще би трябвало да реформираш гробището самичък. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР