МВР постигна целта си - да бъде образувано производство. Всяка

...
МВР постигна целта си - да бъде образувано производство. Всяка
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Има три сюжетни линии за условията на неотложност при ареста на Борисов

" Министерство на вътрешните работи реализира задачата си - да бъде формирано произвеждане. Всяка от страните съумя да уязви другата, всяка реализира непълен триумф. Нарушението в акцията е неналичието на наличието на следовател. Има три вероятни сюжетни линии за изискванията на необходимост при ареста на Борисов. Има два сигнала - от Божков и от БОЕЦ. Може да има и вероятно съдействие сред нашата и европейската прокуратура. Освен това са налични констатациите в МФ - два отчета от предишното лято и в четвъртък ". Това съобщи доцент Наталия Киселова, експерт по Конституционно право, пред.

Според нея Божков може да е алармирал европрокуратурата, само че да не е бил разпитан. " По отношение на неговите 19 обвинявания, неговата активност е с изключение на да признае за осъществени закононарушения, да упрекна и други. Той може бъде разпитан както Дубай, по този начин и в друга страна. В България е допустимо да се изземат показания онлайн поради епидемиологичната конюнктура ", уточни тя.

" Няма спънка български жител, за който има подозрения за осъществено закононарушение, да бъде арестуван. Нямаше несъблюдение на закона. Асен Василев е внесъл отчет за разходване на евросредства. Прокуратурата претендираха това да бъде проблем на спецпрокуратурата, само че защото става дума за изнудване, казусът мина в компетентността на Софийски градски съд с назначен следовател ", изясни доцент Киселова. По думите й Петков по-скоро е подал сигнал, а не е дал показания по проблема " Борисов ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР