МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната, каза

...
МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната, каза
Коментари Харесай

МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната

МВР няма данни Стайко Стайков да е напускал страната, сподели вътрешният министър Младен Маринов на граничния пункт „ Капитан Андреево”. Синът на задържания предприемач Миню Стайков към момента не е разпитван и версията за неговото похищение не е доказана.

„ Към момента нямаме данни, които да удостоверяват версията на Стайков”, акцентира вътрешният министър.
Инцидент с охранители в болничното заведение, където лекуват Стайков-младши Бодигардовете му отишли в МВР-Болница, където е настанен за лекуване и поискали да поемат защитата му
Назначени са медицински експертизи.

„ Стайков твърди, че не е в положение, в което да дава данни на полицията. В момента, в който това стане допустимо, сътрудниците ще беседват с него, с цел да изясним всички обстоятелства и условия по неговото отсъствие”, сподели още Младен Маринов.

По думите му Стайков сподели, че му се „ губят моменти и няма спомени”.
Издирваният от септември Стайко Стайков се появи (ОБЗОР) Предстои да бъде оценено положението му, с цел да се реши дали може да бъде арестуван под стража
Във връзка с случая, при който телохранителите на Стайко Стайков отидоха в Министерство на вътрешните работи болница, където е настанен той, и желаеха да поемат защитата му, Маринов акцентира, че лечебното заведение е задоволително добре охранявано и няма по-сигурно място за него.
Адвокатът на Стайко Стайков: Клиентът ми няма предявено обвиняване Неговото положение е извънредно тежко и не разрешава да взе участие в развой, споделя за клиента си Любомир Таков
Стайков се оказа в Министерство на вътрешните работи болница, откакто по-рано беше признат в „ Пирогов” с травми по главата и тялото. Пред проверяващите наследникът на алкохолния необут Миню Стайков е обяснил, че е станал жертва на похищение.

Той се намира в интензивното поделение и следва да се реши дали положението му разрешава да взе участие в правосъден развой. Софийската градска прокуратура образува инспекция по случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР