МВР няма данни синът на бизнесмена Миню Стайков да е

...
МВР няма данни синът на бизнесмена Миню Стайков да е
Коментари Харесай

Синът на Миню Стайков бит и отвлечен?

МВР няма данни синът на предприемача Миню Стайков да е бил похитен. Тази заран търсеният през " Интерпол " Стайко Стайков беше признат в " Пирогов " с пострадвания по главата. Мъжът твърди, че е бил похитен и му е нанесен побой. От прокуратурата обявиха, че съгласно юриста на Стайков младши, той е схванал, че е разгласен за търсене едвам през вчерашния ден. Стайко Стайков е търсен за присъединяване в незаконна група за пране на пари, данъчни закононарушения и контрабанда.

Тази заран към 9:15 часа на телефон 112 е получен сигнал за мъж, който е паднал пред дома си с контузия на главата. Няколко минути по-късно колата за спешна помощ към този момент била на адреса.
доктор Слави Тодоров, Спешна помощ: Намерихме мъж, който беше в къщата си в леглото. Беше в будно положение, само че не беше доста съответен. Имах подозрение за комоцио.
Пред лекаря Стайков не споделил от какво са раните по главата.
доктор Слави Тодоров, Спешна помощ: Каза единствено, че на всички места всичко го боли и това е.
В " Пирогов " Стайков разказал, че бил похитен. Няма спомен обаче какъв брой време бил в плен.
 ​Издирваният от Интерпол наследник на Миню Стайков е признат в ​Издирваният от Интерпол наследник на Миню Стайков е признат в "Пирогов "
Синът на арестувания предприемач Миню Стайков е признат тази заран в "Пирогов ". Стайко Стайков беше търсен близо три месеца от Интерпол след акция на с...

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че след направените разпити досега станало ясно, че нощес към 20:00 часа Стайков е оставен пред дома с такси. Там е стихотворец от защитата му, а през нощта бил прегледан от доктор. Сигнал до полицията не е подаван.
Ивайло Иванов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Ние изобщо нямаме информация към този миг за осъществено похищение. Не споделям, че не е станало. До този миг от събраната информация и направените беседи нямаме такива данни. Близките му настояват, че от времето когато той е разгласен за търсене не са имали никакъв контакт с него.
В същото време от прокуратурата обявиха, че от юриста си, Стайков схванал, че е търсен едвам през вчерашния ден.

Ангел Кънев, прокурор в Специализираната прокуратура: Днес сутринта в 9:00 часа преди позвъняването на телефон 112 в Спецпрокуратурата е входирана писмена молба, подписана от това лице и неговия юрист, в която написа, че той през вчерашния ден на 27 януари е схванал, че търсен и остава в подготвеност да спомага на следствието.
От Министерство на вътрешните работи споделиха, че разпитите по случая не престават. От прокуратурата ще изискат Стайков да остане за непрекъснато в ареста.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР