МВР е поискало да бъдат повдигнати обвинения на Бойко Борисов,

...
МВР е поискало да бъдат повдигнати обвинения на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

МВР е поискало да бъдат повдигнати обвинения на Борисов, Горанов и Арнаудова

МВР е поискало да бъдат повдигнати обвинявания на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. От там оповестиха, че всички материали по формираното досъдебно произвеждане са предадени в деловодството на прокуратурата през днешния ден в 13:30 ч. след отвод на наблюдаващия прокурор да се рапортуват персонално от проверяващия служител на реда.

В тях е направено искане за покачване на обвиняване на тримата арестувани. В предадените на прокуратурата материали се съдържат и протоколите, в които са разказани и материалните доказателства, приобщени към досъдебното произвеждане, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

И прибавят, че след няколко часа наблюдаващият прокурор е извикал проверяващите служители на реда, като те са стояли до 17:30 ч. в коридора на прокуратурата. Тогава е изтънчено от тях да донесат и самите материални доказателства. От Министерство на вътрешните работи декларират, че от материалните доказателства все още не зависи произнасянето на прокуратурата по отношение на повдигането на обвинявания или удължение на мярката за задържане. Уверяват още, че всички съотносими материали са били предадени навреме.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР