МВР, БФС, депутати и спортното министерство се срещнаха на Националния

...
МВР, БФС, депутати и спортното министерство се срещнаха на Националния
Коментари Харесай

МВР, БФС и депутати се срещнаха на едно око на стадион Васил Левски

МВР, БФС, депутати и спортното министерство се срещнаха на Националния стадион "Васил Левски " в София, с цел да обсъдят бъдещи ограничения за сигурност при футболни срещи. Срещата е по самодейност на спортния министър Красен Кралев след диалог с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов във връзка случая със служителката на Министерство на вътрешните работи при мача сред ЦСКА и Левски.
На стадиона дойдоха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, вътрешният министър Валентин Радев, представители на парламентарни комисии, на Министерство на вътрешните работи, футболни клубове, Българският футболен съюз и други. Представителите на Министерство на вътрешните работи пристигнаха с превръзка на едното око в символ на съпричастност към полицайката, която едвам не загуби окото си на стадиона. Тя бе ранена от бомбичка, метната по време на дербито ЦСКА- "Левски ".
На срещата ще се разиска дали би трябвало да се създадат законодателни промени и ще се обсъдят последващи стъпки, за попречване на сходни произшествия.
"Срещата е за намиране на решение, което да удовлетворява всички ", сподели през вчерашния ден Кралев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР