Музикантът Иво Димчев сподели за ужасяваща случка с негово участие.

...
Музикантът Иво Димчев сподели за ужасяваща случка с негово участие.
Коментари Харесай

Иво Димчев на косъм от ужасяващ инцидент! Заспал, докато шофира

Музикантът Иво Димчев показа за ужасяваща преживелица с негово присъединяване. Той е задремал, до момента в който кара из софийските улици. Като по знамение няма потърпевши. Ето целия му роман, без редакторска интервенция: 

Снощи изцяло изтрезнял, само че извънредно, УЖАСНО изтощен от 13 часа задокеански полет + 2 часа изявление за bTV явно съм задремал на кормилото и внезапно се разсънвам от мощен удар в отсрещния тротоар на софийски бул.. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича обратно към спирка на автобус.

Осъзнавам, че съм навлязъл диагонално в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и ориста, че в тези 5 секунди бездънен сън не е имало коли движещи се против мен и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на задоволителна отдалеченост от жив и безсилен човек, до момента в който заради зверска отмалялост съм спял в няколко тона движещо се желязо.

Два светофара по рано си споделих на разум, аз не виждам нищо от отмалялост... половината от това, което се случва на пътя аз не мога да го схващам от безсилие, тялото ми заспива от единствено себе си, а имам още 10 мин до у дома. Как ще го направя?!

И внезапно се разсъниха от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в дирек, в човек.

Пиян не мога да си представя да се кача в кола. Но явно изтощен е не по- малко рисково! Не карайте изтощени, не правете НИЩО изтощени! Нито каране, нито готвене, нито секс. Веднъж да вземем за пример върших секс свиреп изтощен и незабавно ми излезе херпес! Снощи от отмалялост можеше да ми излезе гробище + централен затвор! А в пандиза сигурно щеше да ми излезе и херпес!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР