Музикантът Иван Динев-Устата предизвика гнева на съседите ни в Северна

...
Музикантът Иван Динев-Устата предизвика гнева на съседите ни в Северна
Коментари Харесай

Рапърът Устата получава смъртни заплахи заради песента си за РС Македония

Музикантът Иван Динев-Устата провокира гнева на съседите ни в Северна Македония. Той е почнал да получава закани за живота си. Всичко това се случва поради видео към негова ария, озаглавена “Македония ”.

В текста на песентаможе да чуете реплики като: “това не е страна, а територия ”, “македонският е български акцент ”, „ дребна провинция с огромни упоритости, отраснала в българските обичаи “.

“Преди седмица имах среща с мой преподавател по история. В диалога стигнахме до тази тематика. Когато събрах обстоятелствата, които той ми изложи и които аз съм чел, взех решение да направя един текст, който не е против, а по-скоро в отбрана на българската история ”, изясни пред NOVA Динев.

“Много болно ми стана, че Северна Македония гледа на нас като на окупатори, при положениече ние сме воювали за тяхната независимост. Обиждат ни, унижават ни. Това е неприемливо ”, сподели още той.

Рапърът твърди, че не е търсил провокация, а просто изказалпозицията си по тематиката в рими.

Освен множеството отрицателни известия и закани, които получава след стартирането на песента, изпълнителят се радва и наподкрепа. “Заплахите са нещо обикновено. Македонците и българите си приличаме ужасно доста. Нотрябва да има добросъседство. Те би трябвало да проумеят, че са залети от агитация ”, добави още Динев.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР