Музикантът и моделката загатнаха още, че може и да има

...
Музикантът и моделката загатнаха още, че може и да има
Коментари Харесай

Евгени от Ергенът е съвсем различен човек извън ефир, призна, че е правил секс с Валерия

Музикантът и моделката загатнаха още, че може и да има скоро време женитба

Най-новата и одумвана световна двойка в страната Евгени Генчев и Валерия от „ Ергенът “  признаха в ефир пред Николаос Цитиридис в шоуто му по бТВ, че са правили секс!

Двамата бяха на посетители на гологлавия грък с едно от обичаните кучета на Вал – Бъди. Тя сподели, че от кучетата в никакъв случай няма да се откаже, а той призна, че е имало моменти, в които е бягал от майка си даже и в чужбина.

Преди това Евгени и избраницата му Валерия бяха в Бургас за рождения ден на баща му Танко.

Бъдещият проекто свекър означи празника си в пицария в кв. Сарафово край морския град и изпрати към София младата двойка за присъединяване им при гологлавия водещ, написа България през днешния ден.

Музикантът и моделката загатнаха още, че може и да има скоро време женитба, откакто Николаос видя скъпия пръстен на ръката на Вал. За възможното събитие съгласно Евгени искащи за техни кумове се редили на опашка. Затова гъркът „ ги подкупи “ с островна отмора с думите: „ Честито и горчиво с отмора на Малдиви! Яжте, пийте и Цитиридис черпи! “.

Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е предходна без спънки. „ Бяха предизвестени за мен – моделката с кучетата. Явно чакат от мен да съм единствено добра стопанка и грижовна майка “. Евгени на собствен ред пое руля и опита да изясни сконфузността в държанието на родителите си: „ Аз би трябвало да се извиня и оправдая публично. Баща ми даже не одобри, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато схванаха, че тя е веганка – ох!… А в този момент към този момент ще има кой да ми готви веганско “, добави с вяра към момента ергенът.

През цялото им посещение в шоуто влюбените пилета се държаха за ръце и се гледаха нежно един различен. Да са живи и здрави!

Силно усещане направи, че Евгени Генчев е напълно друг човек и причина е може би, че той за първи път на екран е себе си и зад него не стои голям екип от редактори.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР