Музикантът и композитор - Венцислав Мицов, сподели своята гледна точка

...
Музикантът и композитор - Венцислав Мицов, сподели своята гледна точка
Коментари Харесай

Венци Мицов: Емин, променетe нещо, докато сте на власт, бе!

Музикантът и композитор - Венцислав Мицов, показа своята позиция за опазването на здравето и абсурда сред депутата Мустафа Емин и чиновници на една от най-важните лечебни заведения у нас - " Пирогов ".

Бившият общински консултант подчертава върху няколко точки, а наред с това прикани съветника на министъра на защитата да на създадат нещо и да трансформират здравната ни система. Поне, до момента в който са на власт...

Ето какво показа Мицов в прифила си в обществената мрежа Facebook:

" Историята с тоя пич Да Емин демонстрира няколко неща:

1. Проблеми в опазването на здравето - и на мен ми се е случвало най-малко три пъти да съм нощем с Лазар (докато беше малък) за сходни операции. Не е доста крепко, а най-странното е, че когато отидеш с контузило се малко дете, стартират да те гледат необичайно и да питат детето: " Идвал ли си различен път? "

То несъмнено има логичност в това, но аз започвах да се усещам, като че ли самичък съм контузил сина ми. Но мога да кажа, че в никакъв случай не съм чакал часове. Всеки път лекарите действаха оптимално бързо и професионално. И да, в случай че отидете в кварталната поликлиника нощем, ще ви препратят в " Пирогов ".

2. Проблеми в държанието на хората във висшите етажи на властта - самият пич показа първо, че не е казвал какъв е, след това сподели, че се пошегувал, че ще даде документите на министъра на опазването на здравето.

Има нещо недъгаво - както във версията на здравната сестра, по този начин и в неговата версия.

3. Проблеми измежду красиво-умната соева маса във фейсбук - ето, тук лъсна фактът, че " дайхард " почитателите на соевите партии по нищо не се разграничават от " дайхард " почитателите на Палитическая Арганизациа Возрождение.

Сега видях версията на един пичага, който от дълго време блокирах, само че някой я беше скрийншотнал. Та сестрата, изнесла тая история, имала във френдлистата си... 30 фена на Путин.

Ся, че Путя е зло тоже е ясно, но чак да обвиняваш за някакъв малък скандал Кремъл - това е болестно положение. Прочетох и че това цялото било интензивно мероприятие. Егати, тия на Путя ората могат да контузят дете, че да може бащата да отиде в " Пирогов ", че да ударят по тоя метод ватниците Тагарев. Айде, нема потребност, това бие и Мангърката и Киро Брейка по едно и също време.

4. Проблеми в медиите - това, че сходна вест бе превърната в вест №1 и Нова й отдели близо половин час - ето това също е безумство. На процедура Нова похабиха толкоз време за тоя скандал, що се касае за година отделят за младежка контракултура... Да не кажа за две години.

5. Проблеми с нас - ние бързаме да съдим. Или да оправдаваме. Айде да изчакаме и да разберем какво тъкмо е станало. Знаете, че мразя соята, само че в тази ситуация като татко, бих се солидаризирал с Емин. А като жител бих се солидаризирал с " Пирогов ".

В такива случаи всеки би си изпуснал нервите, само че съм уверен и че лекарите си правят работата. Но ние не сме се научили на приемливост. И не почитаме институциите. Справка - онзиденшния случай със саморазправата над камионджията.

И ето - тук е хубаво да помислим - какво става и за какво.

На финала нещо от думите на Емин. Той сподели, че в опазването на здравето нещо би трябвало да се промени.

Ето, това в никакъв случай няма да простя на соята. Тя сега е на власт, само че приказва за властта, все едно е в съпротива.

Ами, променете нещо бе, Емин! Променете, тъй като след това няма да сте на власт и ще си останете единствено с говоренето на празни думи.

P.S.: На тоя соев несретник, който написа, че е време за дерусификация на тая болница, кръстена на съветски хирург, му кажете да си пие хапчетата - синьото заран, аленото вечер.

Нещо като политиката на ПП/ДБ/ГЕРБ/СС... ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР