Музикалният театър отваря врати в Деня на детето – 1

...
Музикалният театър отваря врати в Деня на детето – 1
Коментари Харесай

Музикалният театър отваря с вход свободен в Деня на детето - slava.bg

Музикалният спектакъл отваря порти в Деня на детето – 1 юни. От 11.00 часа за малчуганите и техните близки на огромната сцена ще се играе обичаната музикална приказка „ Да целунеш принцеса”. Входът е свободен, а половин час по-рано обичаните приказни герои от спектаклите на театъра ще посрещат децата на влизане в постройката.

През юни Оперетата кани децата на обичаните им музикални приказки: „ Котаракът Шарл” (5 юни), „ Ян Бибиян” (6 юни), „ Златното петле” (7 и 13 юни) и „ Да целунеш принцеса” (14 юни). Началният час отново е 11.00. Заради условията за сигурност и нуждата от съблюдаване на отдалеченост, през юни тези спектакли ще се играят на огромната сцена. От театъра са обезпечили всички ограничения за сигурност и приканват феновете да идват на спектаклите с маски.

Музикалният спектакъл ще приветства публиката, с която беше разграничен през последните месеци, на 20 юни, събота, от 19.00 ч. с концерта театър „ Отново на оперета”. В него вземат участие солистите на театъра и балет „ Арабеск”.

През последните седмици солистите и балетът репетират в избрани часове, спазвайки ограниченията за сигурност. За двата огромни колектива на хора и оркестъра обаче, за които не може да се обезпечи нужната отдалеченост, подготовките не престават отдалечено от у дома посредством онлайн платформата Zoom.

Артистите от Музикалния спектакъл приготвят още изненади за своята аудитория през лятото и с неспокойствие чакат срещите си с нея.

Източник: Monitor
Снимка: Национален музикален театър
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР