Музикалният продуцент Алан Макги съобщи, че братята Галахър ще се

...
Музикалният продуцент Алан Макги съобщи, че братята Галахър ще се
Коментари Харесай

Братята Галахър възраждат Oasis?

Музикалният продуцент Алан Макги заяви, че братята Галахър ще се съберат в околните две години. Двамата музиканти са в непрестанна омраза от 2009г. Ноел напусна групата тъкмо преди концерт в Париж, откакто брат му Лиъм разруши китара в главата му. Тогава Ноел упрекна брат си, че е нанесъл изключителна засегнатост на него и неговото семейство.

Алан Макги обаче е безапелационен, че братята ще заровят томахавката и ще възродят бандата. " Никога не съм чул Лиъм да каже неприятна дума за Ноел. Всичките кавги са забравени. Двамата са велики музиканти, когато са дружно на сцената, " коментира продуцентът.

 Снимка 310730

Всъщност братята Галахър са в основата на изключителния триумф, който имаше Oasis през 90-те години на предишния век. Първоначално групата е основана през 1991 под името " Рейн " от съучениците Лиъм Галахър (вокали), Пол " Боунхед " Артърс (китара), Пол " Гигси " Макгиган (бас) и Тони Маккаръл (барабани). След като работи няколко години като механик към турнето на The Inspiral Carpets, през 1993г Ноуъл Галахър се причислява към групата на брат си Лиъм при две условия - да се прекръстят на Oasis и Ноуъл да е създател на песните.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР