Музикалните фенове от цял свят ще могат да се включат

...
Музикалните фенове от цял свят ще могат да се включат
Коментари Харесай

Фенове ще помогнат на Виктория и екипа ѝ за избора на песента на България за Евровизия 2021

Музикалните почитатели от целия свят ще могат да се включат в процеса по желание на песента на Виктория за тазгодишното издание на музикалния конкурс в Ротердам. В петък беше обявено, че една от песните от ще бъде определена от нея и екипа ѝ, с цел да показа България на Евровизия 2021. Почитателите на състезанието ще могат да споделят мнението си за евентуалните песни в особено основана платформа, която ще бъде дейна след оповестяването на последната ария от албума.

Това разкри самата Виктория по време на изявление за „ Денят с Георги Любенов " по Българска национална телевизия 1 в събота. Българският представител на Евровизия съобщи: " Искаме да се допитаме до хората и да забележим техните мнения. Важно е да чуем какво мислят за всяка една от песните - за тези 5 нови песни от албума ми " a little dramatic " и за,,UGLY CRY ", която към този момент показах през ноември. Това съм си аз като актьор и се надявам на феновете да им хареса. Обратната връзка може доста да ни помогне при избора най-после. "
Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване от страна на Ligna Group споделя: „ Пред екипа ни стои извънредно сложната задача да изберем песента на България за Евровизия 2021. Категорично считам, че вдигнахме доста високо летвата през 2020 година с " Tears Getting Sober ", която беше любимец за победа на букмейкърите и феновете на състезанието. Заедно с Българска национална телевизия и генералния спонсор на Евровизия България от iCard взехме решение, че мнението на феновете е по-важно от всеки път.

Затова ще се обърнем към меломаните от целия свят, с цел да чуем тяхната оценка за песните и с тяхна помощ ще създадем най-хубавия избор. "
Предстоящият мини-албум на Виктория ще включва 5 неиздадени до този миг песни. В дните преди представянето на албума певицата и екипът ѝ ще разкрие детайлности за всяка една от песните в особено основаната платформа. Първото EP на Виктория ще бъде показано през февруари в цифровите стрийминг платформи, както и в
Музикалните почитатели ще могат да дадат своите мнения за общо 6 песни. Една от тях ще бъде " Ugly Cry ", която беше показана през ноември 2020 година. Песента зае високи позиции в едни от най-престижните музикалните ранглисти в България и провокира огромен интерес измежду интернационалните почитали на състезанието. От февруари " Ugly Cry " ще бъде част от програмата на MTV.
Музикалното видео на " Ugly Cry " ":



Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Конкурсът ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Проектът „ Евровизия " в България се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания - формален спонсор на пътя на Виктория до Ротердам.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР