Музика, танц и театър се събират на една сцена за

...
Музика, танц и театър се събират на една сцена за
Коментари Харесай

Стефан Диомов и Изгревчета представят новия си албум с концерт

Музика, танц и спектакъл се събират на една сцена за концерта–промоция на нов музикален албум. Той носи заглавието „ ВГ Изгревчета с песните на Стефан Диомов ” и съдържа 9 песни, измежду които са одобрените шлагери " Моят град ", " Аз и моето момиче " и " Звън на китари ", по този начин и нови песни, както текстовете и инструменталите към тях.

За да показват новия си албум Маестро Стефан Диомов и ВГ „ Изгревчета ” събират надарени музикални реализатори и изящни танцьори. Прекрасни артисти ще прибавят съразмерен свършек на цялостната визия, а музиката на надарения композитор слива всички в едно.

Боян Михайлов, Дани Огнянов, Богомила от „ 5-те сезона ”, Ванеса и Божидар са специфичните посетители, които дружно с ВГ „ Изгревчета ” ще изпълнят песните, включени в албума. На сцената ще се се качат и танцьорите от танцова школа „ Дюн ”.

Концертът-премиера на албума „ ВГ Изгревчета с песните на Стефан Диомов ” ще се състои на 16 ноември от 19:00 ч. в Зрителна зала „ Тончо Русев ” на Културен Дом НХК.

Събитието се реализира с поддръжка на Община Бургас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР