Мускулести мачовци, топ спортисти и лоши момчета. По такива мъже

...
Мускулести мачовци, топ спортисти и лоши момчета. По такива мъже
Коментари Харесай

Принцип: Яката дупара се пуска само на бойци и футболисти

Мускулести мачовци, топ спортисти и неприятни момчета. По такива мъже си пада Гери-Никол.

" П*тьовците са под път и над път. "

Така Яката дупара разказа мъжете в подкаст неотдавна. Дали засяга някогашните си гаджета, или просто смята повече мъже за женчовци, остава мистерия. Затова пък " България Днес " ще ви показа любовното тефтерче на Гери-Никол.
 Благо я награби в столична дискотека Благо я награби в столична дискотека


Една от първите обществени връзки на певицата бе с Благой Георгиев. Вечният сваляч съумя да омайност още дребната Гери. Двойката мина през къса случка при започване на 2018 година

" Най-добре е, когато сме себе си ", написа Благой, награбил Яката дупара в столична дискотека.
 С Дани Илиев устоя най-дълго дружно С Дани Илиев устоя най-дълго дружно  
Месеци по-късно варненската изпълнителка заби сътрудника си Капо Верде от нашумялата по това време група " Бандата на ръба ". Любовта на Гери и музиканта бе пламенна. Двойката даже си направи идентични татуировки. Пред близки Яката дупара и гаджето й признаваха, че са подготвени за идната стъпка - да се оженят, само че вместо женитба последва... разлъка.
 Гери показа тогавашното си гадже Вилиян Бижев на сватбата на Софи Маринова Гери показа тогавашното си гадже Вилиян Бижев на сватбата на Софи Маринова


Следващото гадже на Гери-Никол още веднъж бе футболист. Е, не от ранга на Благой Георгиев. Става дума за някогашния състезател на " Славия " Вилиян Бижев. Нещата сред Яката дупара и ритнитопковеца очевидно са били много съществени, тъй като певицата докара избраника си на сватбата на Софи Маринова и Гринго. По време на цялото празненство Гери не се отдели от Вилиян и буйно го прегръща и целува.
 Говори се, че в този момент дупе №1 в музиката има връзка със Стоян Копривленски Говори се, че в този момент дупе №1 в музиката има връзка със Стоян Копривленски


Тихомълком певицата обаче би шута и на този състезател, с цел да се хване с различен. Малко преди да избухне пандемията от ковид, Гери-Никол разгласи, че има връзка с ММА боеца Дани Илиев. Върлият почитател на " Левски " е съумял да грабне сърцето на русото прелъщение. Двойката заживя под един покрив. Гери даже подари на обичания си чисто нова кола, с която да бръмчи из София. Ала внезапно и тази любовна приказва завърши. Е, не толкоз скоропостижно, колкото предните й случки. Гери и Илиев бяха дружно повече от година. Причината за раздялата им обаче по този начин и не стана ясна.
 Рапърът Капо Верде бе гадже с Яката дупара Рапърът Капо Верде бе гадже с Яката дупара


След краха на връзката си с ММА боеца Гери взема решение да не се отдава на мъже. " Три години бях без гадже ", признава още най-желаното БГ дупе.

Към момента се носят клюки, че Гери е гадже на различен силов състезател - Стоян Копривленски. Според мълвата варненката и бургазлията са дружно от пролетта и към този момент се оформят като най-горещата световна двойка у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР