Мумбай. Полицията в индийския град Мумбай е уведомила известния боливудски

...
Мумбай. Полицията в индийския град Мумбай е уведомила известния боливудски
Коментари Харесай

Times of India: Известен боливудски актьор има неприятности с Интерпол заради уреждането на нерегламентиран лов на глигани в България

Мумбай. Полицията в индийския град Мумбай е уведомила известния боливудски артист Саиф Али Хан, че е получила писмо от Интерпол от името на държавното управление на България, което желае пояснения за уреждането на забранен лов на глигани на нейна територия, написа Times of India.
„ Получихме документите от Интерпол и сме ги предали на артиста. Очакваме пояснение “, заяви почитан чиновник от полицията в Мумбай. Българската полиция е разкрила сътрудник, който е провел лов на глигани за Хан без нужните разрешителни. България е измежду челните дестинации за ловджийски туризъм, само че чужденците би трябвало да показват позволение от личните си страни или да проведат проби в България, с цел да получат сходно позволение от нея.
В Индия не може да се получи позволение за лов, тъй като практиката е неразрешена съгласно закона „ За отбраната на дивата природа “ от 1972 година Единственото изключение важи за вредителите, само че и техният лов се прави с контрол от министерството на горите на Индия.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР