Мултинационалната група от технологични компании Taxback Group, която има вече

...
Мултинационалната група от технологични компании Taxback Group, която има вече
Коментари Харесай

Taxback Group е вече CluneTech | Новият бранд отразява еволюцията на компанията като технологична група

Мултинационалната група от софтуерни компании Taxback Group, която има към този момент над двайсетгодишна история и близо 1000 чиновници в България, показа своя нов бранд, а дружно с това и новото си име, лого и уеб страница. Новото име на компанията – CluneTech, отразява еволюцията на бизнесите в групата и превръщането ѝ в софтуерен хъб, отдаден на концепцията да прави бизнеса по-лесен.

Taxback е учредена през 1996 година от ирландския бизнесмен Тери Клун, който по това време оказва помощ на приятелите си и на студенти да възстановят своите надплатени налози след лятна работа в чужбина. За последните 25 години компанията се развива непрекъснато и през днешния ден включва в себе си редица софтуерни марки с световен обсег, обединени от една обща цел – да създадат бизнеса на своите клиенти по целия свят по-лесен.

Технологичните решения, които CluneTech основава, улесняват бизнес процесите, свързани с продажбите, интернационалния пейрол, данъчното облагане, интернационалните заплащания и възобновяване на налози. В тази връзка основателят и изпълнителен шеф на групата, Тери Клун, споделя: „ Решението за ребрандирането беше подбудено от желанието ни за по-добро показване, както на фирмите ни, по този начин и на обсега и дълбочината на софтуерните решения, които предлагаме. “

Водена от новаторския си предприемачески дух, компанията-майка на някои от най-успешните ирландски финтех марки – CluneTech, поддържа своите бизнеси с голям брой общи запаси и споделя с тях общата задача да направи работата на своите клиенти по-лесна и по-ефективна.

С наличие на четири континента и над 1500 чиновници на световно равнище, CluneTech включва в себе си следните компании:

- световна компания за платежни услуги, която реализира интернационалните B2B разплащания за някои от най-големите международни марки.

дава на световни компании със чиновници в разнообразни страни по света консолидирани интернационалните пейрол услуги и данъчни решения, свързани с трудовото данъчно законодателство.

е водач в софтуерните нововъведения, свързани с възобновяване на Данък добавена стойност на водещи интернационалните компании.

е компания, предлагаща end-to-end решения за ръководство на маркетингови промоционални акции.

реализира услуги по възобновяване на налози на частни и корпоративни клиенти.

е компания, която създава и предлага софтуерно решение, което улеснява процесите, свързани с удръжка и възобновяване на налози за краткотрайно пребиваващи и техните работодатели от редица юрисдикции в Съединени американски щати и Канада.

спомага на клиентите си при кандидатстване и приемане на туристически и бизнес визи и разрешителни за работа в чужбина.

е нискорисков инвестиицонен фонд, оторизиран и контролиран от ирландската централна банка.

е онлайн платформа, която дава кариерно консултиране, менторство и благоприятни условия за работа и улеснява свързването сред млади ИТ експерти и софтуерните компании.

Във връзка с ребрандирането Тери Клун споделя: “Фокусирани сме върху това да поддържаме бизнесмените и новите бизнеси и сме в действителност горди с триумфите си досега. Дължим го на обстоятелството, че постоянно слагаме клиентите си преди всичко и на това, че не стопираме да си задаваме въпроса „ Как можем да бъдем потребни? “ и „ Как можем да създадем нещата по-добре? “. Новият ни бранд отразява еволюцията на бизнесите ни и желанието за солидна поддръжка на всяка една от фирмите в групата ни по пътя към реализиране на нашата обща задача. “

CluneTech има редица оценки за най-хубав шеф от института Great Place to Work, както и голям брой награди свързани с нововъведенията, технологиите и обслужването на клиенти, в това число платинено отличие Deloitte Best Managed Companies, EY Entrepreneur of the Year и HSBC European Business Awards.

Компанията, която тази година чества 20 години от отварянето на първия си офис във Варна, продължава да бъде един от водещите работодатели в региона, който наема хора в областта на финансите, технологиите, цифровия маркетинг и потребителско обслужване. Обновената визия на компанията, както и всички отворени позиции, които тя предлага, мога да бъдат открити на на CluneTech.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР