Мултииндустриалната бизнес мисия на руски компании под марката Made in

...
Мултииндустриалната бизнес мисия на руски компании под марката Made in
Коментари Харесай

Бизнесмени договориха сделки за 18 млн. USD

Мултииндустриалната бизнес задача на съветски компании под марката Made in Russia в Истанбул завърши. Експортният капацитет на бизнес срещите сред двете страни възлиза на съвсем 18 млн. USD, съгласно Руския експортен център. Компаниите организираха 152 срещи с турски сътрудници във формат b2b. Експортният им капацитет доближи 17,7 млн. USD. Най-търсените артикули се оказаха продуктите на строителния бранш.

13 съветски предприятия са показали своите артикули по време на командировката, интензивно разрастващи канали за експортни продажби или планиращи да стартират експортна активност в Турция. Сред участниците в задачата са производители на здравно диагностично съоръжение, промишлени технологии, хранителни артикули, анимационни сериали, детски комплекси и съоръжение за извършения.

Бизнес задачата беше открита с пленарна сесия на тематика „ Русия-Турция: вероятности за развиване на взаимната търговия “, ориентирана към развиване на двустранните търговски връзки. По време на сесията участниците разискаха спецификата на нахлуване на турския пазар, спецификата на контролиране и осъществяване на външнотърговска активност в страната, вероятностите за съветския експорт и присъединяване на съветски компании в осъществяването на дилемите за развиване на инфраструктурата на Турция.

На сесията участваха огромни бизнес асоциации и бизнес кръгове в Турция, в това число Бизнес съвета за външноикономически връзки (DEiK), Асоциацията на самостоятелните индустриалци и бизнесмени (MÜSİAD), Конфедерацията на предприятията и бизнеса (TURKONFED), Турската асоциация на младите бизнесмени ( TÜGİAD), Руско-турска комерсиална къща (ROST). От съветска страна измежду лекторите бяха генералният консул на Русия в Истанбул Андрей Буравов и ръководителят на комерсиалното посланичество на Руската федерация в Истанбул Артур Леонтиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР