Мугуруса призова за повече телевизионно излъчване на женски тенисБившата номер

...
Мугуруса призова за повече телевизионно излъчване на женски тенисБившата номер
Коментари Харесай

Мугуруса призова за повече телевизионно излъчване на женски тенис

Мугуруса прикани за повече телевизионно лъчение на женски тенис
Бившата номер 1 в света Гарбине Мугуруса моли за по-голямо лъчение по телевизионните канали на женски тенис. Това се случи, откакто бе утвърдена договорката за лъчение на женски тенис сред WTA и Tennis Channel в Съединени американски щати за период от пет години, която ще усили интереса към спорта при дамите.

,,Мисля, че това е отлично, колкото повече женски тенис се следи, толкоз по-добре “, стартира тя на конференция преди началото на шампионата в Хонг Конг.,,Понякога си мисля, че се излъчва повече мъжки тенис, освен в Съединени американски щати, само че и в други страни, като Испания, да вземем за пример, и хората би трябвало да гледат женски тенис, в случай че желаят един ден да насочат щерка си към спорта. Самият факт, че се предава женски тенис по телевизионните канали, е индикативен, че той съществува “, приключи двукратната шампионка на шампионати от Големия шлем.

Испанката се намира в нежелана форма, като сега заема 15-та позиция в международната класация. Тя ще пропусне финалите на WTA в Сингапур, само че все пак се надява да завърши мощно сегашния сезон.,,Имах няколко травми, само че това е част от играта. Мисля, че някои дуели не се развиха по най-хубавия метод за мен, имах проблеми на няколко шампионата и не намирах решение против мощни съпернички – към момента диря най-хубавата си форма, с цел да съм им конкурентна, когато се надигнем още веднъж една против друга “, показа тя.

25-годишната тенисистка добави, че макар отказването от конкуренцията в Хонг Конг на Наоми Осака заради контузия в гърба, шампионатът остава задоволително мощен откъм конкуренция.,,Една доста добра тенисистка няма да взе участие, само че не мисля, че това усилва моите шансове за триумф – жребият е доста тежък. Нямам никакви упования, просто желая да приключа сезона сполучливо “, приключи испанската. Мугуруса открива акцията си в Хонг Конг против сънародничката си Сара Сорибес Тормо. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР