Моята специалност е холистичен нутриционист“ и като такъв не мога

...
Моята специалност е холистичен нутриционист“ и като такъв не мога
Коментари Харесай

КАКВО Е ЧОВЕШКОТО БИОПОЛЕ И КАКВА Е РОЛЯТА НА БИОФОТОНИТЕ?

Моята компетентност е „ холистичен нутриционист “ и като подобен не мога да подцени невидимите аргументи за болесттите, както и да виждам на тялото като единствено физическа система от кафези и органи. На всеки, който е задълбал малко в тематиката, е ясно, че има невидима мощ, която прави нашето тяло живо и която към този момент не е толкоз невидима и за учените. Именно там е непокътната информацията, която дефинира положението на нашето тяло, от там можем да го диагностицираме, както и да го лекуваме. Ето едно простично изложение, по какъв начин работи тази система.

Това удивително създание – човешкото тяло, е построено от забележими и невидими частици, които работят като едно цяло. Това цяло ни разрешава да изживеем магическото премеждие на физическия свят. За тази цел, една от най-важните елементи на човешкото тяло, е биополето.

Каква е структурата на биополето?

То е построено от магнитни полета и енергийни структури, съдържащи информация, нужна, с цел да могат всички физически системи на човешкото тяло да действат вярно. По-точно човешкото тяло съставлява холограма, която непрекъснато получава информация от биополето. А то има способността да концентрира силата на честотата, вибрацията, електричеството и магнетизма, с цел да се обработят енергийните кодове на действителността, което ни разрешава да преживеем тази действителност в материалния свят.

Чакровата система и меридианите са две от главните системи, които са енергийно свързани с човешкото биополе. Всички енергийни системи от своя страна, са свързани със съответните органи във физическото тяло, с клетките и с ДНК. Тази връзка реализира връзката сред системите, органите и клетките със скоростта на светлината, поддържайки една кохерентна и холистична система, която е умна и работи в баланс и естетика с природата. Нека отбележим, че биополето не е типично единствено за хората, защото всички живи организми на Земята имат такова.

За учените не е загадка и, че всички същества, в това число и неживите предмети, имат енергийно поле. Това е било потвърдено още от доктор Коротков посредством така наречен „ кирлианова снимка “. Чрез тази технология всеки може да се увери в съществуването на енергийното поле, като снима какъвто си пожелае обект.

Ролята на биофотоните

Друга извънредно значима система в човешкото тяло съставляват биофотоните. Това е искрящата светлината, която живее във всяка жива клетка в телата ни.

Отдавна учените се питат по какъв начин тъкмо се предава информацията сред частиците в нашето тяло. Отговор на въпроса дава ученият био-физик Фриц Алберт Попп, който открива фотоните, представляващи частици без маса. Именно те предават информацията вътре във всяка клетка, както и сред клетките. Той потвърждава, че ДНК на живите кафези съхранява и излъчва фотони, наричайки това събитие „ биофотонно лъчение “.

Силата на светлината, предавана от биофотните е към 10 пъти по-слаба от дневната светлина. Чрез особено създаден апарат, Попп открива, че ДНК излъчва фотони на друга периодичност. Тези средства за информация, построяват фийдбек система и съвършена връзка посредством талази, предаващи кодирана информацията.

Биофотоните имат неповторими кохерентни свойства и когато замърсяваме телата си с отрови, тези токсини нарушават кохерентността на фотоните и надлежно понижават тяхната дарба да предават информация. Биофотоните също по този начин имат своя осцилация, която е в синхрон с вибрацията на Земята.

Биофотоните и болесттите

Когато сме здрави, нашите фотони са в съвършена кохерентност и цялостен синхрон със Земята. Това значи, че те си сътрудничат и работят като едно цяло. Когато се наруши тяхната кохерентност, се появяват болесттите, дължащи се на нарушената връзка сред нашите органи, системи и биополето ни.

Според някои учени, образец за нарушение на тази кохерентност е ракът, като заболяване. Раковите кафези не са в синхрон с останалите кафези в тялото, като и с оргиналните ДНК кодове на нашия организъм, заради което се образуват и развъждат безотговорно.

Сами виждате, че нещата не опират единствено до „ вълшебното хапче “, което може да излекува заболяване, откакто е настъпило. Става дума за едно по-висша осъзнатост, търсеща повода за болестта на равнище биополе. Целта на всичко това е да се предотвратят болесттите под формата на предварителна защита, до момента в който казусът е към момента на осведомително равнище.

Можем да надникнем в тези светове благодарение на модерни уреди за диагностика като Био-скенер или Аура камера. За всеки, който желае да откри къде и по какъв начин е нарушена информацията в неговото биополе, предлагам горещо тези проучвания.

Приятели, бъдете осъзнати, обичайте себе си и зареждайте своето биополе с трептения синхронизиращи със Земята!

С доста Любов от мен!   

Елена Терзиева

Консултант по вярно хранене

  • самостоятелни съвещания (вкл. и по скайп)
  • правене на хранителна стратегия, съгласно персоналните ви цели и метод на живот
  • диети, съобразени със болесттите ви
  • основани на особено създадени проби (вкл. и онлайн)
  • сканиране с квантов анализатор (био-скенер)
  • премерване с аналитична везна Танита

За контакт: 0889 901 660, Skype: helen.terzieva, e-mail: [email protected]

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР