Моята първа учителка госпожа Игнатова беше изключително взискателна. Много ми

...
Моята първа учителка госпожа Игнатова беше изключително взискателна. Много ми
Коментари Харесай

Шеф Манчев: Моята учителка ми дърпаше ушите, казах й, че Станко Тодоров е шивач

Моята първа учителка госпожа Игнатова беше извънредно взискателна. Много ми се караше и ми дърпаше ушите, само че въпреки това ужасно й благодаря за това, което ми е дала. Още в първите ми училищен години имах една доста забавна преживелица. Госпожата зададе въпрос: Знаете ли, деца, кой е Станко Тодоров? И аз се напрягам, подвигам ръка, крещя: Да, знам. Госпожата вика: Кажи, Иване, кой е. И аз крещя: Станко Тодоров е шивач. На другия ден, несъмнено, извикаха родителите ми. Госпожата им вика, че такива неща не се приказват. Такава беше системата, подобен беше строят, въпреки това това, което бях чувал у дома, го споделих, тъй че хората би трябвало да са същински и действителни, с цел да може да си споделят нещата такива каквито са.

Това съобщи началник Иван Манчев в „ Здравей, България “ по Нова Тв.

Като възпитаник бях извънредно дете, само че въпреки това и учителите доста ми се караха. Но за сметка на това съм им признателен, тъй като в действителност ме направиха този човек, подобен какъвто съм. Благодаря на това учебно заведение за това, което ми е дало в началните години, на всички учители, през които съм минал през годините. Честитя празника на всички учители, на всички деца, тъй като образованието дава смисъл в живота и дава развиване. Без обучение, без просвета не може да вървим напред. Миналото би трябвало да осъзнаваме, с цел да вървим напред в бъдещето, добави началник Манчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР