Моята молитва е да настъпи справедлив мир в Украйна. Това

...
Моята молитва е да настъпи справедлив мир в Украйна. Това
Коментари Харесай

Теодора Димова: Може би и в България трябва да падат бомби, за да разберат всички, че тази война засяга всеки един от нас

Моята молитва е да настъпи обективен мир в Украйна. Това съобщи в ефира на Би Ти Ви писателката Теодора Димова, която е показала в Одеса своите есета, отдадени на Украйна – „ Молитва за Украйна “.

Зеленски ни покори с очерованието си. Той се е превънал в международен водач със своята близост, искреност, неприкритост. Социалните мрежи бяха заляти от възтор за Зеленски и гадност и злост към нашия президент, който показваше една проруска позиция от самото начало, разяснява вчерашната аудиенция на украинския президент у нас писателката.

Теодора Димова показа своите усещания от визитата си в Одеса.

Хората в Одеса одобряват с доста достолепие това, което им се случва. Там видях неща, които ние не познаваме – чух сирените, видях 18-годишни юноши с униформи и шмайзери, които излъчваха достолепието, че вършат нещо в полза на другите. Този град, който мирише на море и при тази негова хубост човек не може да одобри безумието на войната. (…) У хората в Украйна нямаше боязън. Това личеше и в държанието на Зеленски у нас.(…) Може би би трябвало и тук да стартират да падат бомби, с цел да схванат всички в България, че тази война визира всеки един от нас, сподели на финала на изявлението Теодора Димова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР