Моята болка сега е, че демократичното общество отново е разделено,

...
Моята болка сега е, че демократичното общество отново е разделено,
Коментари Харесай

Костов: Демократите трябва да се обединят, това е голямата ми болка

Моята болежка в този момент е, че демократичното общество още веднъж е разграничено, то е разпръснато в разнообразни обединения, които враждуват между тях. Това сподели във Варна някогашният министър председател Иван Костов. 

Екс водачът на ДСБ показва довечера в морската ни столица новата си книга „ Политиката от вътрешната страна “. 

От основно значение е демократите да са обединени, тогава и хората ще ги следват, посочи Костов и напомни, че обстановката в този момент повтаря тази от средата на 90-те години. 
Нашата уязвимост беше неналичието на консолидация и това би трябвало да е най-важният урок за днешните политици, уточни създателят и добави още, че едвам след обединяването си демократите са съумели да слагат България на верните релси.

На въпрос какво би било посланието му към младежите, някогашният министър председател показа, че отговорът би трябвало да намерят политиците на днешния ден. 

„ Ако младеж ме попита дали да се захване с политика, бих му споделил, че отвращението към нея в нашата страна е култивирано преднамерено, а задачата е хората с качества да стоят настрани. 

Иван Костов призна, че от време на време дейната политика му липсва, само че посочи, че е наясно, че към този момент няма сили и в случай че тръгне да се връща към нея, ще подведе хората. По думите му това, което може да направи, е да споделя своя опит. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР