Моят син Васил живял 16 години в Германия. Запази работата

...
Моят син Васил живял 16 години в Германия. Запази работата
Коментари Харесай

Синът на Здравка Евтимова се върна от Германия, заживя на село


Моят наследник Васил живял 16 години в Германия. Запази работата си за немската компания като програмист, в която работеше, само че се върна у нас и в този момент е повече от благополучен. Влюби се в село Сърнево, до Стара Загора. Купиха си къща с огромен двор. Обича земята. Малката ми снаха също споделя тази любов. И аз съм щастлива за тях “.
Това споделя огромната писателка Здравка Евтимова, която се радва на цялостно фамилно благополучие с три деца и шест внуци, написа България Днес.

„ Видяхме къщата и мястото, прелестно е “, споделя Евтимова.

Здравка има три деца. Първото е 40-годишният Иван, който е доктор в немска психиатрична болница, женен е за българка и има наследник и щерка. След него се ражда Васил, който има наследник, а третото й дете е дъщерята й Нели.

„ Тя откри щастието в детска градина в Перник. Завърши финанси, само че не е нейното. По един час ми споделя какви компютърни игри работят с дечицата, по какъв начин им пуска валсове, по какъв начин знаят за Шостакович и Вивалди. Обича децата въпреки че е строга с двете си дъщери “.

Наскоро Здравка Евтимова издаде следващата си нова книга – „ Луничави разкази “. Тя съдържа двадесет истории, писани през последните три години.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР