Моят интерес по случая Гебрев датира от 2017 г., когато

...
Моят интерес по случая Гебрев датира от 2017 г., когато
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Гебрев измести Русия в доставките на оръжие в някои държави

Моят интерес по случая " Гебрев " датира от 2017 година, когато в качеството си на вицепремиер бях подхванал дейности, с които съм се посочил като човек, който мисли за бизнеса в България. Това съобщи в студиото на " Още от деня " Валери Симеонов от " Обединени патриоти ".

Според Валери Симеонов проблемите на Гебрев датират още от времето, когато е поискал да купи цех " Дунарит ", тогава е осъществено и отравянето против него. Дружество, което имаше отговорности от 90 млн. лева по отношение на КТБ, сподели Валери Симеонов.

По думите му с течение на годините казусът се усложнява, защото Гебрев измества съветските доставки на муниции в избрани страни. Валери Симеонов даде Индия като съответен образец за това.

Именно тогава Емилиян Гебрев е потърсил контакт с Валери Симеонов. Причините, които уточни Симеонов - проблемите със замразяването на лицензите, с прокуратура и така нататък
Валери Симеонов: Първо пристигна при мене. Това е нещо, което не е обществено известно. Тогава той ми показа целия случай с неговите компании. Той твърдеше, че има принуда на страната по отношение на него, не без известно съображение. И най-много изиска подпомагане от мене, с цел да може една пратка - муниции, предопределени за Индия и която беше на бургаското пристанище, да бъде размразена и да бъде изпратена, според контракта.  Главният прокурор бе изслушан в Народното събрание по случая Главният прокурор бе изслушан в Народното събрание по случая "Гебрев "
Сигналът за отравянето на Емилиян Гебрев е подаден две денонощия откакто предприемачът е бил признат в болница. Пред депутатите от комисията за надзор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР