Мой съюзник ще бъдат почтените хора, но ще бъда и

...
Мой съюзник ще бъдат почтените хора, но ще бъда и
Коментари Харесай

Димитър Николов положи клетва като кмет: Доказал съм, че искам и мога да работя за един по-добър Бургас

Мой съдружник ще бъдат почтените хора, само че ще бъда и праволинеен към тези, които се пробват да спъват развиването на града, разгласи кметът

„ В идващите 4 години ще продължа да работя за развиването на Бургас и общината. Ще поддържам всяка една инвестиция, която би могла да има добавена стойност за града и района, ще продължа да влагам старания в поддръжка на образованието. Моята цел е младежите да избират Бургас пред всеки различен град в страната, тъй като те са бъдещето, само че в това време няма да не помни и възрастните. Искам Бургас да е мечтано място за живеене и се надявам на поддръжка от страната. Доказал съм, че желая и мога да работя за един по-добър Бургас ”. Това сподели кметът Димитър Николов , който на първата тържествена сесия на Общинския съвет в мандат 2023-2027 година встъпи публично в служба.

Той благодари на бургазлии за поддръжката и съобщи, че ще бъде кмет за всички - без значение, религията, пола, специалността или обществения статус. „ Мой съдружник ще бъдат почтените хора, само че ще бъда и праволинеен към тези, които се пробват да спъват развиването на града. Ще бъда горделив с всеки сполучлив бургазлия и ще насърчавам напредъка на заслужилите ” , сподели още той.

Преди началото на тържествената сесия регионалният шеф Пламен Янев поздрави новия състав на локалния парламент и му пожела да направи по този начин, че в мандата да успее да върне доверието на жителите към институцията, защото по думите му, ниската изборна интензивност показавала, че жителите не намират смисъл да избират локалното ръководство.



Красимир Батилов от " Граждани за общината " съобщи, че ще работи за хората. „ С годините съм се потвърдил с работата си. Който ме познава ми има доверие. ”, сподели той.

Даниел Иванов от МК „ Левицата ” сподели, че първо ще се запознае с дневния ред на Общинския съвет. „ Искам Бургас да бъде един по-добър град за живеене - с връщане на младежите и с нови вложения ", съобщи той.
Фокусът на Боян Дяков от ГЕРБ ще е развиването на града. „ Работата не ни плаши. Готови сме да дадем напъните си и силата си за родния град ", разгласи Дяков.

Арх. Делян Георгиев от ПП-ДБ: " Нашите цели са идентични за цялата ни група - развиването на община Бургас. "

В сегашния състав на Общински съвет-Бургас, ГЕРБ има 19 общински съветници. „ Левицата “, МИР и „ Граждани за общината “ също образуваха група със 7 общински съветници, другата нова група е на КОД и „ Български напредък “ – 5 парламентаристи, следват съветниците на ПП-ДБ – 4, Българска социалистическа партия – 4, „ Възраждане “ – 4, СЕК -3, Има Такъв Народ – 2, Движение за права и свободи и СБОР – по един общински консултант.

Очкавайте детайлности!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР