Motorola съвместно с iFixit анонсира специализирани комплекти за самостоятелен ремонт

...
Motorola съвместно с iFixit анонсира специализирани комплекти за самостоятелен ремонт
Коментари Харесай

Motorola и iFixit представиха комплекти за ремонт на смартфони

Motorola взаимно с iFixit анонсира профилирани комплекти за независим ремонт на смарт телефоните Moto. С тяхна помощ, в домашни условия може да бъде сменена акумулаторната батерия, дисплейният модул и други.
Всеки комплект включва друг брой принадлежности, изпълняващи разнообразни задания при разглобяването и сглобяването на мобилното устройство. Освен всевъзможните отвертки, смукала и пинцети, комплектът включва и истинската аварийна част, която би трябвало да бъде сменена.



Цената на всеки един от новите комплекти зависи от типа на мобилното устройство и от поставеният авариен съставен елемент. Така да вземем за пример, инструментите плюс акумулаторната батерия за Moto X костват $40 . Комплектът за замяна на екрана на Droid Turbo 2 или Moto Z Force е с цена $200 .

Към сегашен ден се оферират комплекти за домакински ремонт на Moto Z Force и Z Play, Moto G4 и G5, Moto X Pure, Droid Turbo 2 и първото потомство на Moto X. Съвсем скоро ще излязат и версии за другите модели. Инструментите могат да се употребяват и за други смарт телефони.

Това е забавен метод, радикално друг от този на Apple. Корпорацията от Купертино създава мобилни устройства, които мъчно се ремонтират. Акумулаторната батерия е крепко залепена благодарение на особено лепило, а замяната на съставените елементи преднамерено е направена доста сложна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР