Motorola предизвика същинска революция в мобилната индустрия през не толкова

...
Motorola предизвика същинска революция в мобилната индустрия през не толкова
Коментари Харесай

Quick View дисплеят на razr 5G - останете свързани, докато живеете за момента

Motorola провокира същинска гражданска война в мобилната промишленост през не толкоз далечната 2004-та, когато пусна на пазара първия си razr . За негативно време сгъваемият телефон се трансформира в знак на иновативност и пример за подражателство. Началото на 2020 година пък бележи завръщането на тази икона в актуалния дизайн, като motorola стигна до нови върхове, с цел да претвори класическата визия на razr в нов, съвременен и функционален смарт телефон. Но историята не стопира до тук! Водени от безконечния си блян към съвършен дизайн, оптималната функционалност и допустимо най-хубаво потребителско преживяване, единствено няколко месеца по-късно motorola разгласи - razr 5G.  Oтзивите на потребителите бяха в основата на процеса на планиране, което докара до непостижим баланс на емблематичния дизайн и компактната функционалност.

Най-новото попълнение към фамилията на motorola не изневерява на емблематичния дизайн на предшествениците си, като в същото време разгръща по-големите благоприятни условия на сгъваемия формат и съчетава невиждана гъстота с оптимална функционалност и серия вълнуващи софтуерни и хардуерни усъвършенствания. По-добра камера, по-голяма батерия, по-мощен процесор, по-голяма експедитивност, усъвършенстван механизъм на прегъване и още по-добър главен екран. 

Но едно от нещата, което прави новия razr неповторим и го отличава от останалите сгъваеми телефони на пазара е неговия интерактивен и изцяло функционален външен Quick View екран! Той трансформира напълно метода, по който сме привикнали да взаимодействаме с телефона си. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР