Моторист е с опасност за живота след жесток удар в

...
Моторист е с опасност за живота след жесток удар в
Коментари Харесай

След челен удар в ТИР моторист е с опасност за живота

Моторист е с заплаха за живота след нечовечен удар в ТИР на пътя сред Девин и Кричим, оповестяват от полицията в Смолян.

Инцидентът е станал през вчерашния ден в ранния следобяд. Мотоциклетът „ Кавазаки “, част от колона, бил ръководен от 35-годишен гражданин на Панагюрище. Един от приятелите му преди него се разминал с ТИР-а на косъм. Водачът на камиона - 33-годишен от Кричим, понижил доста скоростта, мотористът навлязъл в лявото платно и се блъснал челно във влекача „ Скания Р500 “.
 Двама младежи починаха при злополука на пътя Русе - Силистра Двама младежи починаха при злополука на пътя Русе - Силистра
Двама души починаха при тежка злополука на пътя Русе - Силистра. Лек автомобил се е забил в крайпътно дърво след разклона за село Сан...

В резултат на случая лидерът на мотора е с голям брой контузии по тялото - счупена дясна ръка, счупено ляво бедро, пострадване в региона на гърдите. Транспортиран е за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " – Пловдив, само че е с заплаха за живота.  

Местопроизшествието е посетено от екип на „ Пътна полиция “ и е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата. Причините и метода за пораждане на ПТП-то са в развой на изясняване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР